Мусала Софт с презентация „Автоматизирано тестване в SOA” на конференцията CONQUEST 2006

Цветелина Ковачева (мениджър по качеството) и Станислав Овчаров (управляващ съдружник) от фирма Мусала Софт бяха поканени да участват с презентация на CONQUEST 2006 – Девета международна конференция за качество на софтуерните технологии. Събитието се провежда от 27 до 29 септември в Берлин. За първи път България участва с лектори и страната ни е единственият представител от Източна Европа.
Организатор на CONQUEST 2006 е Международният институт за качество на софтуера – iSQI (International Software Quality Institute – Germany). Конференцията съществува от 1997 г. и е най-престижната в Германия в своята област. През годините фокусът на CONQUEST винаги е бил върху последните направления на софтуерните технологии като в това издание, акцентът е на “Осигуряване на качеството в Service Oriented Architecture (SOA)”. Очакват се повече от 300 специалисти от водещите европейски софтуерни фирми, които да се включат активно в дискусиите след самите презентации.
Презентацията на Цветелина Ковачева и Станислав Овчаров ще представи опита на Мусала Софт в „Автоматизирано тестване в Service Oriented Architecture”. Очакванията са тя да породи сериозен интерес, тъй като засяга изключително актуална и комплексна проблематика. На CONQUEST 2006 ще се изявят като лектори и представители на IBM, Microsoft и Sun Microsytems Inc.

Коментар