Проекторът 1800MP на Dell предлага висококачествено изображение и мултимедия

Dell представи проектора 1800MP, предназначен за висококачествено възпроизвеждане на изображение и текст и подходящ за бизнеса и частните потребители от Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). 1800MP е идеалният проектор за потребители, търсещи великолепното качество и характеристиките на живото изображение, предлагано от XGA резолюцията (1024 x 768 пиксела), която е оптимална за презентации в заседателни и учебни зали с малки и средни размери.
Проекторът 1800MP предлага 63% повече пиксели в сравнение с модела SVGA, което осигурява като резултат по-динамично изображение с абсолютна яснота. Използващ технологията Digital Light Processing (DLP) за съвършено възпроизвеждане на цветовете, той притежава и 2100 ANSI лумена яркост, подходяща за презентации дори при включено осветление, както и допълнителните качества защита чрез парола и интегриран вариообектив.
“Различните по големина фирми, училищата и висшите учебни заведения намират нови начини за използване на проекторите за висококачествено възпроизвеждане на изображения и дигитално съдържание, които правят презентациите по-динамични. 1800MP предлага богати възможности и се адаптира лесно към различни обкръжения, като осигурява добре очертаните изображения с висока резолюция, което потребителите очакват от Dell, но без етикет с висока цена”, заяви Майкъл Бък, директор “Софтуер и периферни устройства” в Dell EMEA.
1800MP притежава интегрирани видео- и аудиопортове, включително двойни VGA портове за лесно превключване между отделните лица, изнасящи презентациите. С теглото си от 2,1 kg 1800MP е достатъчно лек, за да бъде пренасян от едно помещение в друго.
За мултимедийни презентации и аудиовизуални приложения 1800MP може да се свърже с дигитална камера или с DVD плеър, като предлага портове за аудиовход и аудиоизход за свързване към външни високоговорители. 1800MP поддържа също така пълната гама телевизионни и видеостандарти, което позволява да се стартират персонални приложения за домашно забавление, както и да се използва за бизнес цели.
1800MP е проектиран за лесно свързване с нотбуците Dell Latitude™ и Inspiron™, както и с повечето други персонални компютри.
Допълнителните характеристики на проектора 1800MP включват:
– Двойни VGA портове, композитен видеопорт и S-видеопорт, VGA изход, портове за интегрирани аудиовход и аудиоизход.
– Възможност за монтиране на бюро или на тавана за прожектиране напред или назад.
– Опция екорежим за по-спокойна работа, която може да удължи живота на лампата до 3000 часа (животът на лампата обикновено е 2500 часа).
– Избираеми режими за презентиране, които позволяват максимално да използвате проектора: PC режим, sRGB режим, филмов режим, игрови режим, персонализиран режим.
– Куфарче за транспортиране, дистанционно управление, VGA кабел и захранващ кабел.
– Стандартна двугодишна гаранция за замяна на цялото устройство в рамките на следващия работен ден (90 дни за лампата).

Коментар