Два комплекта слушалки за iPhone и Samsung Galaxy

Слушалките Apple EarPods са проектирани според геометрията на ухото

Слушалките, в частност от вида „тапи“, са неотменим аксесоар за всеки потребител на мобилни устройства. Когато са добре проектирани, те се вместват удобно в ухото и осигуряват перфектно аудио изживяване – при слушане на музика или за разговори.

Два комплекта „тапи“ за смартфоните на Apple и Samsung се предлагат на достъпни цени в онлайн магазина Tomtop. Освен с ергономичните си дизайн, тези маркови слушалки се отличават със здравина, високо качество на звука и удобни контроли за управление.

Apple EarPods

Оригиналните слушалки Apple EarPods са проектирани според геометрията на ухото, което ги прави по-удобни за повечето хора. Високоговорителите в тях увеличат максимално звуковия сигнал и свеждат до минимум загубите.

С помощта на вграденото в кабела дистанционно управление можете да регулирате силата на звука, както и да управлявате възпроизвеждането на музика и видео – пускане, пауза, превъртане напред и назад.

Apple EarPods имат 1,1-метров кабел и стандартен конектор 3,5-мм

Вграденият микрофон пък осигурява възможност „свободни ръце“ за по-удобно ползване на смартфона – с просто натискане на дистанционното можете да отговорите или да прекратите повикванията.

Apple EarPods имат стандартен 3,5-мм конектор (кабелът е дълъг 1,1 м), честотен диапазон 20Hz-20KHz и са подходящи за използване с iPhone модели до 6s, таблети iPad и плейъри iPod. Функциите на дистанционното управление и микрофона се поддържат от повечето устройства на Appe.

Изпълнени в бял цвят с тегло 11 грама, Apple EarPods са налични за поръчки в онлайн магазина Tomtop на цена от 8,81 евро. Комплектът включва един чифт слушалки, като кабелът с 3,5-мм конектор е дълъг 1,1 метра, и ръководство за потребителя.

Samsung AKG Earphone

Акцентът и при слушалките Samsung AKG Earphone е върху ергономичния дизайн, който гарантира удобството при използване. Това са модерни, стабилни слушалки, които не излизат лесно от ухото и са настроени професионално за най-добро аудио изживяване.

Слушалките Samsung AKG Earphone са настроени професионално за най-добро аудио изживяване

Кабелът за слушалки е як и дълъг, неподатлив на смущения. Предвидени са, разбира се, контроли за управление – на силата на звука и възпроизвеждането. Samsung AKG Earphone се предлагат на цена от 6,17 евро в онлайн магазина Tomtop в комплект с конектор и кутия за съхранение. Проектирани са за използване с Galaxy S8 и други смартфони.

Коментар