Lenovo A5 и Sennheiser – комбинация за забавление

Lenovo A5 разполага с чудесен 5,45-инчов екран с резолюция 1440×720 пиксела

Мобилните телефони отдавна не са само средство за разговори. На тях вече се гледа като на устройства за забавление с музика, видео, игри, сърфиране в интернет и т.н. Използването на смартфона не би било пълноценно без качествени слушалки, предвид аудио възможностите на повечето устройства, налични на пазара.

Достъпна като цена и същевременно качествена комбинация от смартфон и слушалки – Lenovo A5 и Sennheiser – може да се поръча в онлайн магазина Cafago с купони, които дават немалка отстъпка от цената. Покупката на двете устройства ще ви струва по-малко от 100 евро при поръчка онлайн, а доставката им до България е безплатна.

Lenovo A5 (глобална версия) е привлекателен смартфон за цената си от 78,99 (със специален купон за отстъпка L354PZ), с редица модерни характеристики. Така например, моделът има чудесен 5,45-инчов екран с резолюция HD+ 1440×720 пиксела (плътност 295 ppi), изпълнен в актуалния широк формат 18:9 за по-комфортно гледане на видео.

Lenovo A5 работи под управление на актуална операционна система Android 8.1 (Oreo)

Освен това ще получите две много добри камери за снимки и видео – основна 13MP с LED светкавица и апертура f/2.2, способна да заснеме изображения с резолюция 4128×3096 пиксела, и предна камера за селфи с резолюция 8MP и апертура f/2.2. Под задната камера се намира скенерът на пръстов отпечатък, но достъпът до смартфона е подсигурен и с функция за лицево разпознаване (Face ID), която работи с предната камера.

Lenovo A5 стъпва на мощна хардуерна платформа – 64-битов чипсет MediaTek MT6739 с четири CPU ядра Cortex A53 на тактова честота 1,5GHz и графичен блок PowerVR Rogue GE 8100 GPU. Налични са 3GB оперативна памет за гладък мултитаскинг и 16GB вграден сторидж, който може да се разширява с microSD карти с капацитет до 256GB. Всичко това работи под управление на модерна операционна система Android 8.1 (Oreo), надградена с интерфейс ZUI 3.9.

Lenovo A5 е изпълнен в стилен корпус с черен цвят

Смартфонът на Lenovo е оборудван и с мощна батерия с капацитет 4000 мАч, която подсигурява автономната работа на устройството за дълго време. Моделът разполага с два слота за сим карти, поддържа 4G VoLTE услуги, има безжични модули Wi-Fi 802.11 b/g/n и Bluetooth 4.2, както и GPS приемник.

Цената на Lenovo A5 в момента е само €78,99 в онлайн магазина Cafago и е валидна до 15 ноември при въвеждане на купон за отстъпка L354PZ. Доставката на смартфона до България е безплатна, а в комплекта на устройството са включени още захранващ адаптер, USB кабел, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Естествено допълнение към смартфона са музикалните слушалки Sennheiser CX300II със стандартен 3,5-мм конектор, които можете да купите от онлайн магазина Cafago за едва €13,49 – цена, която е валидна с купон за отстъпка L104VA в периода до 31 октомври. Този развлекателен аксесоар предлага чист стерео звук с подобрен бас и асимeтричен дизайн на кабела за по-удобно използване.

Музикалните слушалки Sennheiser CX300II се предлагат в комплект с удобна торбичка за носене

Слушалките се поставят удобно в ухото, като за целта са предвидени „тапи” с различни размери (S/M/L), и изолират външните шумове за по-пълноценно аудио изживяване. Честотният диапазон – според спецификациите, публикувани от производителя – е 19Hz-21KHz, а чувствителността е 113dB.

Sennheiser CX300II са изпълнени в черен цвят, имат асиметричен кабел с дължина 1,2 метра и се предлагат в комплект с удобна торбичка за носене и двойка тапи. При онлайн поръчка от Cafago до края на октомври, слушалките струват €13,49 (с купон за отстъпка L104VA) и се доставят безплатно до България.

Коментар