Световен лидер отваря нов офис в София за 500 служители

Пространството на офиса на SBTech дава възможност на хората да спортуват в уникална и специално конструирана работна среда

Световният лидер в разработването на софтуер за спортни залагания в регулирания iGaming сектор – SBTech, отваря в София иновативен офис с фокус върху спорта.

Компанията подчертава ангажимента си към региона, където работят над 1100 души, 750 от които в България, гласи официалното съобщение. В офиса ще работят около 500 души от екипа на SBTech в София.

Пространството на офиса дава възможност на хората да спортуват в уникална и специално конструирана работна среда – в него има игрище за голф, открита зона за релакс, маса за билярд, както и тематични конферентни зали, посветени на световноизвестни спортни първенства – Уимбълдън, Шампионска лига и НБА.

Неотдавна компанията получи наградата за най-добър софтуер за залагания в реално време (Best In-Play Betting Software) за трета поредна година и бе определена за „Най-добър доставчик на спортни залози за 2018“ на гейминг наградите за Централна и Източна Европа.

Офисът ще приюти отделите „Връзки с клиенти“ и „Разработване и внедряване“ на SBTech, които работят с разнообразни технологии, вкл. ReactJS, NodeJS, .NET, Java/Scala & Apache Flink, Kafka, MongoDB и C#.

Коментари по темата: „Световен лидер отваря нов офис в София за 500 служители”

добавете коментар...

  1. Димитър Иванов

    До ИТ: Няма угодия ей, това да се плюе по България и по всичко е страшна нужда за някои хора. Когато има добра среда – “правят го защото била скучна работата и то нямало време да се ползват”, когато няма добра стреда – “вижте как на запад има пространства и забавления и как са добре, а ние зле”!!

    С това плюене едва ли не картината тук изглежда все едно сме в някаква джунгла, хейде моля ви се, вземе учете и работете повече и ще сте добре. Стига само да се гледа къде било още по-добре и да се плюе. Много ясно, че има по-добре развити държави и фирми с по-добри условия на работа.

  2. ИТ

    Това е така както се казва луд на шарено да се радва. Човек наистина трябва да е луд да работи ИТ в България. Всичко това се прави за компенсация заради скучната работа и средно ниските заплати за ИТ в България.

  3. Qaer

    В нашата фирма има една пейка отпред и един шофьор, който разказва вицове. Други забавления няма, че много се разсейват хората. Те на работа ли са отишли или на забава.

  4. :

    Бай Хой, не се притеснявай. Така са го измислили, че да не ти остава много време да ги ползваш 😀

  5. Бай Хой

    Офисите на ИТ компаниите за последните 10 години заприличаха на забавачници. Имат повече кътове за почивка, развлечения и игри отколкото офиси за работа и компютри. А самите офиси са боядисани в ярки цветове на дъгата като в детските градини.

Коментар