Radeon Vega графика подсилва ноутбуците MacBook Pro

Усъвършенстваните графични процесори за лаптопи на AMD осигуряват желаната производителност за креативни приложения и игри

Нови графични процесори Radeon Vega Mobile ще бъдат достъпни като опции за конфигуриране на ноутбуците от следващо поколение, в частност за 15-инчовия Apple MacBook Pro, съобщи AMD.

Графиката AMD Radeon Vega Mobile осигурява впечатляваща производителност при 3D рендъринг, редактиране на снимки и видео и други креативни приложения, както и при 1080p HD гейминг на ултра настройки в днешните върхови AAA и еСпорт игри.

Новите графични процесори се базират на AMD Vega архитектура и са проектирани да съдействат за тихата и хладна работа на върховите ноутбуци. Освен това техният тънък формат е съчетан с HBM2 памет (2-ро поколение памет с висока пропускателна способност), която заема по-малко пространство в мобилните машини, в сравнение с традиционните, базирани на GDDR5 графични процесори.

Графичните процесори AMD Radeon Pro и 20 and Radeon Pro Vega 16 са нови опции за конфигуриране на 15-инчовият MacBook Pro, очакван на пазара в края на ноември.

Коментар