Кой е най-бързият български геймър?

Вие ли сте най-добрият геймър, когото познавате?
Мултимедийните технологии са Ваша страст?
Винаги искате да сте първи във всичко, което правите?
Ако отговорите положително на поне един от тези въпроси, значи със сигурност бихте искали да вземете участие в онлайн състезанието – „Най-бързият печели компютър, базиран на Най-бързия процесор на Планетата.” Intel, Stantek и Digital.bg търсят най-бързия български геймър, за да сбъднат мечтата му.
Надпреварата за настолния компютър с процесор Intel Core i7, асемблиран от Stantek, ще започне на http://digital.bg/game.php в 12:00 часа на 19 януари и ще приключи в 18:00 часа на 8 февруари 2009 година. Победителят ще получи своята награда на допълнително оповестен ден в новия шоурум на Stantek на бул. Александър Стамболийски 205 в София.
Да бъдеш бърз в днешно време е толкова важно, колкото и да можеш да дишаш. Трябва да си бърз във всичко, дори и когато си почиваш… Иновациите на Intel се фокусират върху това непрекъснато да усъвършенстват не само начина, по който хората работят, но и начина, по който релаксират и се забавляват. Чрез подкрепата си за своите партньори по света, Intel води най-новите си технологични открития близо до вас.
А днес Intel и българската компания партньор Stantek предоставят възможността на един от вас да спечели Stantek настолен компютър с процесор Intel Core i7. Вие трябва само да сте най-бързият, който ще отговори вярно на 3 въпроса. Ако не сте доволни от крайния си резултат, може многократно да подобрявате общото си време след това. В края на надпреварата участникът с най-кратко общо време за верни отговори на трите въпроса ще бъде обявен за победител.
Служителите на Digital.bg, Intel Corporation, и Stantek, обаче няма да са сред късметлиите, които могат да участват в състезанието.

Коментар