Три модела смартфон слушалки за меломаните

Качествените слушалки са задължителен аксесоар към всеки смартфон

Какво е смартфонът без качествени слушалки? Безспорно едно устройство, чийто потенциал остава неизползван, тъй като повечето умни телефони са способни да възпроизвеждат поглъщащ звук, но не от вградените си говорители, а на слушалките.

На пазара се предлага широко разнообразие от слушалки – жични и безжични, с различни характеристики и цени. Ето няколко модела слушалки, достъпни като цена за всеки потребител, които обещават пълноценно аудио изживяване със смартфона:

Sennheiser CX300II In-ear Music Headphones имат чувствителност 113dB и честотен диапазон 19Hz-21KHz

Стерео слушалките със стандартен 3,5-мм жак Sennheiser CX300II In-ear Music Headphones, предлагани за $16 в онлайн магазина Movilshacks.com, се отличават с подобрен, мощен бас и отлична динамика. С чувствителност 113dB и честотен диапазон 19Hz-21KHz, тези опростени слушалки ще задоволят меломаните. Асиметричният кабел с дължина 1,2 м и чантичката, включена в комплекта, правят по-удобно използването и носенето на слушалките, а различните размери тапи гарантират, че този аудио аксесоар ще пасне на всяко ухо, като изолира външните шумове.

AKG K374BT Wireless Bluetooth Headphones осигуряват чист звук в честотния диапазон 12-24KHz

С повече възможности са безжичните слушалки AKG K374BT Wireless Bluetooth Headphones, предлагани на цена от $36. Аудиофилите ще оценят 9,2-мм динамичен драйвер, който осигурява чист звук с подсилен бас в честотния диапазон 12-24KHz и чуствителност 120dB, а допълнителните функции като вграден микрофон, контроли за управление на възпроизвеждането на музика и хендсфри функция добавят стойност към слушалките. Bluetooth интерфейсът поддържа предаване на силен сигнал на разстояние до 10 метра, а батерията, зареждана през microUSB порт, осигурява възпроизвеждане на музика до 8 часа. Слушалките се доставят в комплект с три размера тапи, удобна чантичка, USB кабел и ръководство за потребителя.

Слушалките JBL T280BT Wireless Bluetooth Headphones са отлично решение за спортуващите

Най-усъвършенствани от трите разглеждани модела са безжичните слушалки за смартфон JBL T280BT Wireless Bluetooth Headphones, които са и най-скъпи – струват $60. Тези слушалки имат магнитна функция, благодарение на която прилепват една към друга на врата, когато не се използват. Освен това JBL слушалките имат микрофон и контроли за управление на музиката, както и хендсфри функция. Разбира се, най-голямото им достойнство е качественият звук, обезпечен от титанов динамичен драйвер 9 мм, с честотен диапазон 20-20KHz и чувствителност 100dB. Не на последно място, слушалките са устойчиви на пот по стандарта IPX4, което ги прави идеални за спортуващите. Доставят се в комплект с три чифта тапи, USB кабел, чантичка и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Три модела смартфон слушалки за меломаните”

добавете коментар...

  1. Saevar

    абе тва да не са слушалките на Ицо помпата ..?

  2. Anonymous

    цените са глобални, важат и за българия

  3. аз

    Любимото ми е да чета за продукти с цени в щатите. Тука съвсем не струват толкова…

Коментар