UC18 Mini Projector – за развлечение, бизнес и обучение

UC18 Mini Projector се побира на длан – има размери 11,8х8,3х4,5 см и тежи 216 грама

Независимо дали за домашно развлечение, или за бизнес цели, проекторите имат своето място в дигиталното ежедневие. Тези устройства дават свобода за медийно представление пред по-широка аудитория, ползвайки различни източници на съдържание – компютри и лаптопи, геймърски конзоли или преносими носители като флашки и карти памет.

Цените на проекторите варират в широки граници, като най-достъпните струват само няколко десетки долара. Такъв е моделът UC18 Mini Portable LCD Projector, предлаган от онлайн магазина Cafago за €27,49 при използване на специален купон за отстъпка L5390V, валиден до края на ноември. Устройството може да се ползва за развлечение у дома – за гледане на филми, за образователни курсове и за бизнес презентации в офиса или на място при клиентите.

UC18 Mini Projector разполага с множество интерфейси за свързване на най-различни източници

Компактният проектор е толкова малък, че се побира на длан – има размери 11,8х8,3х4,5 см и тежи само 216 грама, така че може да го носите и използвате безпроблемно навсякъде. Моделът разполага с множество интерфейси, вкл. HD вход, USB и microUSB портове, AV порт и слот за TF карти, за да получава сигнал от всевъзможни устройства като лаптопи, ТВ кутии, дискове, карти памет и дори геймърски конзоли PS4 и Xbox 360.

UC18 Mini Projector използва TFT LCD технология с нейтив резолюция 320×180 пиксела и поддръжка на HDTV 1080P видео декодиране. Може да проектира картина с диагонал от 13 до 60 инча на разстояние от 0,5 до 2,5 метра, в съотношение 4:3 и 16:9 и с 16,7 млн. цвята. LED лампата с яркост 400 лумена има живот 20 000 часа и на практика няма да ви се налага да я сменяте през жизнения цикъл на устройството. Контрастно съотношение 500:1 допълва характеристиките на модела.

Типичното приложение на мини проектора е като част от системата за домашно кино

Можете да оперирате с проектора с помощта на включеното в комплекта инфрачервено дистанционно управление. Предвиден е и вграден говорител с мощност 2W. Проекторът е икономичен – максималната консумация не превишава 15W, като за захранване в комплекта е включен необходимият адаптер. Отвор в долната част позволява поставяна не устройството на трипод за регулиране на ъгъла и височината, а силиконовото покритие предпазва лещите от увреждане.

Портативният проектор UC18 Mini Projector е достъпен за покупка на цена от €27,49 при използване на специален купон за отстъпка L5390V до края на ноември в онлайн магазина Cafago. Доставката на проектора до България е безплатна, а в комплекта са включени още RCA кабел, дистанционно управление, захранващ адаптер и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „UC18 Mini Projector – за развлечение, бизнес и обучение”

добавете коментар...

  1. Анонимен

    На мен ми взеха парите, а уж плащането не било одобрено и чакам вече дни.Някой може ли да ми обясни-това поредните интернет измамници ли са ,понеже от 5 години пазарувам от интернет и такова нещо досега не ми се бешее случвало.

  2. Георги

    с тея 400лумена е неизползваем, освен в маза без прозорци
    с тея 500:1 контраст е неизползваем
    с тея 32х180 но пък поддръжка на HDTV 1080P е неизползваем – теглиш 20гб филм и го гледаш все едно е на смартфон отпреди 15 години.
    но пък струва едни 55лв.

  3. ха

    Тази резолюция от 320×180 го прави направо неизползваем…

Коментар