Xiaomi Wanbo T2 Max – този проектор променя ежедневието

Малък и лек, Wanbo T2 Max ще ни осигури развлечение, където и да сме

Съвременният човек има много възможности за развлечение, като най-очевидното средство за тази цел са смартфоните, които носим винаги и навсякъде със себе си. Но има и други електронни джаджи, които могат да направят ежедневието по-интересно и вълнуващо – например, портативните проектори. Днес представяме едно симпатично устройство от портфолиото на Xiaomi.

Мини LED проекторът Wanbo T2 Max е изключително лек, удобен за ползване и достъпен като цена – в момента се предлага за €139 (след купон за отстъпка NNNWBT2M) в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Можете да носите това устройство навсякъде със себе си, – проекгорът се побира на длан и е идеален спътник за развлечение по време на ваканция, но също така е подходящ за работа и делови ангажименти.

Проекторът осигурява картина с оптимален размер от 40 до 120 инча на разстояние до 3 метра

Wanbo T2 Max е проектор с естествена Full HD резолюция 1080p, с висока яркост и качествено изображение. Накратко, ще имате под ръка мини кино, при това без да плащате цяло състояние за това удоволствие. Освен това проекторът е икономичен – консумира само 55W.

Веднага прави впечатление дизайнът, който е различен от обичайния за проектор. Wanbo T2 Max е по-висок, отколкото широк, прилича на аудио колонка и това го прави по-удобен за пренасяне и разполагане на различни места. Теглото на проектора е само 900 грама, а размерите – 110х140х150 мм. Няма батерия, включва се директно към електрическата мрежа. Отдолу има гумени подложки за по-стабилно фиксиране на различни повърхности.

Wanbo T2 Max е подходящ и за работа с офис документи и презентации при делови срещи

Тази електронна джаджа е много лесна за използване. Работи с операционна система Android и осигурява достъп до целия набор от приложения за тази популярна платформа. Още с включването ще видите любимите Netflix, YouTube и Amazon Prime. Освен бутон за включване, проекторът има колелце за фокусиране на обектива. В комплекта влиза и дистанционно управление.

Wanbo T2 Max ще ви изненада приятно с качеството на изображението, което е на високо ниво за устройство от този ценови клас. Моделът поддържа картина във формат 16:9 или 4:3 с размер от 40 до 200 инча, проектирана на разстояние от 1,5 до 3 метра, има яркост 200 лумена и контраст 2000:1.

С тегло от 900 грама Wanbo T2 Max се пренася без особени усилия

Звукът е малко по-ограничен, с два високоговорителя 2x3W, монтирани отстрани на проектора. Разбира се, предвидена е възможност за свързване на външни високоворители чрез стандартен 3,5-мм изход за постигане на желаната аудио атмосфера.

Wanbo T2 Max може да се свърже към различни източници на съдържание, например лаптоп, като за целта се предвидени HDMI и USB портове, наличен е също слот за SD карти памет. За достъп до съдържание от интернет проекторът предлага Wi-Fi свързаност.

За свързване са предвидени HDMI и USB портове, Wi-Fi и слот за SD карти памет

Ако трябва да обобщим, Wanbo T2 Max е отличен мини LED проектор за цената си. Удобен, функционален и с много добри технически параметри. Подходящ е не само за развлечения, но и за работа – например, за разглеждане на документи, за презентации по време на делови срещи и в други сценарии.

Можете да купите мини проектора тук: Xiaomi Wanbo T2 MAX 1080P Mini LED Projector – за €139 след купон за отстъпка NNNWBT2M и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар