Wanbo T2 Max New – един малък проектор за всички забавления

T2 Max New е малко бижу за забавление с филми, видео и музика навсякъде

Първото поколение на проектора T2 Max постави нови стандарти в тази категория продукти с необикновения си дизайн. Сега Wanbo, част от екосистемата на Xiaomi, пуска на пазара значително усъвършенстван модел – T2 Max New, който превръща проекторите в изключително привлекателна джаджа за дигитални забавления.

Новият LCD проектор Wanbo T2 Max предлага повече яркост, по-качествена картина и потапящ звук, благодарение на напредналите технологии, вградени в устройството, вкл. алгоритми с изкуствен интелект. За премиерата на модела глобалният онлайн магазин Geekbuying предлага проектора само за €159 след купон за отстъпка T2MAXNEW заедно с подарък – трипод. Промоцията е валидна в периода от 24 юли до 14 август.

T2 Max довежда киното у дома – с HD качество на картината и Hi-Fi звук

Wanbo T2 Max New стъпва на дизайна на серията Wanbo T – направен е във вид на малко кубче с размери 113x146x156,5 мм и тегло само 1,1 кг, което го прави удобен за носене навсякъде. Моделът идва с операционна система Android 9.0, напълно интегриран с функциите на Google и готов за използване с популярни стрийминг услуги като Netflix и YouTube. Това е устройство за всевъзможни забавления, вкл. гледане на филми и видео, игри, музика…

Подобренията на новия T2 Max спрямо неговия предшественик

Впечатляващо е  подобрението на осветеността – от 200 ANSI лумена на първия модел до 450 ANSI лумена сега, или с 80%. Това, заедно с HDR10 декодирането, означава по-добър контраст, по-ясни и естествени картини, дори при гледане през деня. В допълнение, шумът е намален до 35dB, благодарение на вградената технология Vortex.

Важно нововъведение, особено актуално напоследък в света на технологиите, е наличието на функции с изкуствен интелект. По-конкретно, Wanbo AI в новия T2 Max настройва автоматично фокусирането – вече не се налагат ръчни настройки, за да се наслаждавате на качествена HD картина.

Проекторът на Wanbo показва картина с диагонал от 40 до 140 инча

T2 Max New поддържа широк спектър от 16 милиона цвята. Кондензаторна оптична леща значително подобрява пропускливостта на светлината, ефективно избягва разфокусирането  и осигурява чиста картина с по-висок контраст и острота. Моделът показва картина в естествена разделителна способност 1080P с корекция на трапецовидното изкривяване.

Производителят на това малко бижу набляга и на Hi-Fi аудиото. Басът е силен, по-нисък от 60Hz, благодарение на професионална вътрешна магнитна кухина и холивудска експертна настройка. Звуковата система на T2 Max разграничава ясно тембъра на всеки инструмент и осигурява потапящо аудио изживяване. Стерео говорителите имат мощност по 3W, но разбира се, могат да се ползват по-мощни външни колонки.

Моделът разполага с USB и HDMI портове, наред с безжични модули Wi-Fi и Bluetooth

Новият проектор на Wanbo е и по-хладен, тъй като разполага с усъвършенствана система за регулиране на температурата. Това е още едно съществено подобрение спрямо първия T2 Max, излязъл на пазара през 2020 г.

T2 Max използва LCD прожекционна технология с LED осветяване. Според спецификациите на производителя, LED лампата има живот 20 000 часа. В устройството са вградени 1GB RAM и 16GB постоянна памет.

Новият T2 Max поддържа широк спектър от 16 милиона цвята

Предлаганият сега T2 Max New на промоция е способен да проектира картина с размер от 40 до 140 инча по диагонал, на разстояние от 1,1 до 2,6 метра. Проекторът може да приема сигнал от източници на съдържание през различни интерфейси, вкл. кабелни USB и HDMI, както и безжично през WiFi 2.4G и Bluetooth 4.2. Разполага и със стандартно 3,5-мм  гнездо за слушалки. В комплекта вливат дистанционно управление, захранващ адаптер и документация.

По време на промоцията T2 Max New се предлага с подарък трипод

Можете да купите този необикновен проектор на промоция тук: Wanbo T2 Max New LCD Projector – само за €159 след купон за отстъпка T2MAXNEW и подарък трипод, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар