Samsung The Freestyle – преносим проектор за забавление

The Freestyle комбинира проектор, интелигентен високоговорител и „ambient” осветление
(снимка: Samsung)

Изцяло ново преносимо устройство за аудиовизуални изживявания и забавление показа Samsung на изложението CES 2022 в Лас Вегас в началото на месеца. The Freestyle съчетава пионерска технология и гъвкавост за аудиовизуално изживяване на всяко място.

Компактното устройство The Freestyle комбинира проектор, интелигентен високоговорител и „ambient” осветление. Тежи само 830 грама, което го прави лесно преносимо за превръщане на всяко пространство в екран.

За разлика от конвенционалните правоъгълни проектори, многофункционалната стойка на The Freestyle позволява въртене до 180 градуса. А това дава на потребителите възможност да прожектират видео навсякъде – маси, подове, стени или дори тавани. Не се изисква отделен екран.

„Въоръжен” с иновативни технологии, The Freestyle предлага пълен набор от автоматични функции и функции за автоматично регулиране на нивото на прожекция. Устройството автоматично настройва прожекционната площ към всяка повърхност, независимо от ъгъла, като осигурява пропорционално изображение. Функцията за автоматично фокусиране гарантира чисто изображение на всяка повърхност, под всякакъв ъгъл, с размер до 100 инча.

Иновативният The Freestyle тежи само 830 грама и може да се върти до 180 градуса
(снимка: Samsung)

The Freestyle се предлага с два пълночестотни говорителя за чист и дълбок бас без разсейване на звука, а неговото 360-градусово аудио излъчване дава на потребителите изживяване с качество като в кино зала, независимо къде се намират.

Преносимият проектор е съвместим с външни батерии , които поддържат USB-PD и 50W/20V или по-висока изходяща мощност, така че потребителите могат да го носят и използват навсякъде. The Freestyle е пионер в тази област – това е първият преносим проектор, който работи, когато е свързан към стандартен E26  контакт за осветление – без нужда от допълнително окабеляване, освен съвместимост с традиционен контакт на стена.

Когато не се използва като устройство за прожектиране на съдържание, The Freestyle действа като осветително тяло – благодарение на режима „ambient mode” и полупрозрачната леща на обектива. The Freestyle е също интелигентен високоговорител, който анализира музиката, за да синхронизира визуални ефекти, прожектирани върху стената, пода и или друга повърхност.

Устройството автоматично настройва прожекционната площ към всяка повърхност
(снимка: Samsung)

The Freestyle предлага функции на Smart TV, налични в смарт телевизорите на Samsung, с интегрирани стрийминг услуги и визуализиране на съдържание от мобилни устройства с Android и iOS. Това е първият преносим проектор в индустрията, който включва гласово управление от голяма дистанция. За работа с устройството от разстояние потребителите могат да избират любимите си гласови асистенти.

Предварителните онлайн поръчки на The Freestyle ще започнат по-късно този месец. Цената на преносимия проектор все още не е обявена.

Коментар