Wanbo X1 – проeктор за 120-инчова HD картина

Wanbo X1 е компактен и ергономичен проектор за домашно кино

Домашното кино е напълно постижимо с достъпните като цена проектори. Можете да са насладите на картина с размер до 120 инча на стената и отлично HD качество на съдържание от различни източници – интернет, компютър, телефон…

Един от интересните и ценово-достъпни проектори е Wanbo X1 OSD Projector, който се предлага само за €111,59 в онлайн магазина Cafago – става въпрос за глобалната версия на модела, с безплатна доставка от европейски склад. Това е устройство с висока яркост 5000 нита и живот на LED лампата от 2000 часа.

Wanbo X1 прожектира качествена картина с размер от 40 до 120 инча на стената

Този LCD проектор излъчва картина с естествена резолюция HD 1280х720 пиксела – това е физическата разделителната способност, но устройството поддържа 1080P декодиране. Wanbo X1 е способен да прожектира огромно 120-инчово изображение във формат 16:9 на стената, което е предпоставка за домашно кино, когато имате и качествен звук.

Предимство на модела е бързият старт на прожектиране, който отнема само 3 секунди. Освен това устройството има стъклена леща с многослойно покритие, с висок индекс на пречупване и устойчивост на износване. Производителят набляга и на дифузното отражение – с недиректен LED източник на светлина за защита на очите, което прави Wanbo X1 подходящ за цялото семейство.

Моделът Wanbo X1 може да се ползва с трипод и сбъдва мечтата за домашно кино

Проекторът разполага с различни интерфейси за свързване на източниците на съдържание, вкл. HDMI, USB и AV, в допълнение към безжичната Wi-Fi възможност за достъп до съдържание от интернет – филми, ТВ програми, спорт и др. Можете да включите към проектора компютър или друго устройство през фиксираните портове, от което да черпите желаното съдържание.

Нещо повече, дори да нямате интернет връзка у дома, налице е опцията за предаване на видео от смартфона към проектора – Wanbo X1 e съвместим с iOS/Android и поддържа както безжично прожектиране (iOS/Android), така и кабелно (само за iOS). Настройката на фокуса се извършва ръчно от колелцето на горния капак на проектора.

Wanbo X1 разполага с всички необходими интерфейси за източниците на съдържание

Устройството е ергономично, с нисък шум. Производителят е вградил в него ефективна и тиха система с двойни вентилатори за разсейване на топлината, шумът от които е на ниво до 36dB. Дизайнът на модела е прахоустойчив, лесен за почистване.

Wanbo X1 е изпълнен в бял цвят, има размери 220х185х80 мм и тегло 1236 грама. Доставя се в комплект с дистанционно управление, захранващ кабел с EU щепсел, AV кабел, HDMI кабел и документация.

Моделът може да прожектира съдържание безжично, от смартфон екрана

Можете да купите HD проектора тук: Wanbo X1 OSD Projector Global Version – за €111,59 в онлайн магазина Cafago и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар