Xiaomi Car Phone Holder – смартфон поставка за кола

Поставката Xiaomi Guildford Car Phone Holder е здрава и устойчива, с красив дизайн

Смартфонът е навсякъде с нас, но не винаги можем да намерим най-удобното място за него – например, ако сме в колата и шофираме. В такива случаи от голяма полза може да бъде аксесоар като магнитната поставка, към която смартфонът прилепва стабилно и удобно за наблюдение на екрана.

Елегантно и достъпно решение за шофьорите е Xiaomi Guildford Car Phone Holder – магнитна поставка за смартфон, направена от метал, която може да се върти на 360 градуса и позволява операции само с една ръка. Поставката се монтира върху вентилатора за въздух, като е съвместима с различни видове климатични системи за автомобили, има красив дизайн с текстура и високо качество, както приляга на бранд като Xiaomi. Върху нея можете да поставите всякакви модели смартфони.

Смартфонът прилепва стабилно и удобно на поставката Xiaomi Guildford Car Phone Holder

Поставката за смартфон Xiaomi Guildford Car Phone Holder струва $9,75 в онлайн магазина Movilshacks.com, с безплатна доставка до България

Ако пък търсите възможно най-евтините слушалки за смартфон, в същия онлайн магазин ще откриете два модела, които се предлагат на цени от само $1,14. Това са обичайни стерео слушалки с кабелна връзка, стандартен 3,5-мм куплунг, изпълнени във вид на тапи, които изолират ефективно външните шумове.

Слушалките Stereo In-ear Earphone се отличават със здрав кабел с отразяващо покритие

Стерео слушалките Stereo In-ear Earphone се отличават със здрав кабел с отразяващо покритие, което мига на слънце, а изолиращите капачки елиминират външните шумове. Честотният диапазон на тези слушалки е 200Hz -20 000KHz, а чувствителността e 119dB – характеристики, които са приемливи за цената им. Дължината на кабела е 110 см, а теглото на слушалките е само 12 грама. Достъпни са в различни цветови комбинации.

Слушалките Stereo In-ear Earphone струват $1,14 в онлайн магазина Movilshacks.com, с безплатна доставка до България.

Слушалките Piston Binaural Stereo Earphone Headset имат честотен диапазон 18 -20 000Hz и чувствителност е 110dB

Вторият подобен модел са стерео слушалките Piston Binaural Stereo Earphone Headset, които също имат стандартен 3,5-мм жак за използване с повечето смартфони. Честотният диапазон е 18 -20 000Hz, чувствителността е 110dB, а дължината на кабела е 1,2 метра. Тези слушалки са налични само в черен цвят, имат тегло 11 грама и се доставят в комплект с два броя тапи. Липсва микрофон.

Слушалките Piston Binaural Stereo Earphone Headset струват $1,14 в онлайн магазина Movilshacks.com, с безплатна доставка до България.

Коментар