ZTE V5 – смартфон с 3D ефект, видим с просто око

5,5-инчовият FHD екран на ZTE V5 показва 3D визуален ефект, който се вижда с просто око

Докато киното успешно се трансформира в 3D и сякаш очилата, които зрителите носят по време на прожекциите, не пречат на изживяването, то триизмерната картина на екрана на телевизора или мобилното устройство си остава екзотика – може би именно заради необходимостта от очила. Но на пазара има и устройства, които предлагат 3D ефект и без специални очила.

С претенция за триизмерно възприятие на изображенията с просто око е смартфонът ZTE V5, който се предлага в онлайн магазина Cafago с голяма отстъпка, наред с много други атрактивни като цена продукти в рамките на кампанията 11.11. Моделът може да се купи в момента на цена от €70,99 с купон за отстъпка L373PZ (обявената цена без купон е €76,69), валиден до 15 декември.

ZTE V5 има елегантен дизайн, с тънък корпус и сребрист цвят

Китайският производител е вградил в екрана на своя смартфон технология за 3D визуален ефект, който потребителите могат да усетят с просто око, без да слагат очила. Едва ли ще се почувствате като в киносалона, но все пак това е една занимателна екстра, която надгражда и без това добрите характеристики на този модел, предвид доста скромната му цена.

ZTE V5 е солиден смартфон с голям 5,5-инчов екран с резолюция Full HD 1920х1080 пиксела, покрит с 2.5D извито стъкло, който пасва удобно на дланта и може да се използва дори с една ръка от някои потребители. Триизмерният ефект, видим с просто око, се постига благодарение на вградената в екрана 3D „диафрагма“. Предна камера за селфи с резолюция 5MP и двойна основна камера 13MP допълват визуалните изживявания с устройството.

ZTE V5 се доставя в комплект със зарядно, кабел и ръководство за потребителя

Този смартфон стъпва на чипсет от реномирания разработчик Qualcomm – осемядрен Snapdragon 617 на тактова честота 1,51GHz, който работи в тандем с 3GB оперативна памет, докато постоянната флаш-базирана памет е 32GB, с възможност за разширение с mciroSD карти с капацитет до 128GB. Скенерът на пръстов отпечатък е разположен отпред и гарантира сигурността на достъпа до смартфона, а батерията има капацитет 3000 мАч. Смартфонът е с два слота за сим карти и работи в мрежи 2G, 3G и 4G.

ZTE V5 Naked Eye 3D  е достъпен за покупки на цена от €70,99 с купон за отстъпка L373PZ и безплатна доставка за клиенти в България от онлайн магазина Cafago.

Ергономичните слушалки-тапи Sennheiser CX180 In-ear Headphones изолират ефективно външните шумове

Ако не разполагате с подходящи слушалки за смартфона, можете да разгледате Sennheiser CX180 In-ear Headphones. Това са жични слушалки във вид „тапи“, които изолират ефективно външните шумове, имат ергономичен дизайн и подсилен бас. Честотният им диапазон е 20 – 20 000Hz, а чувствителността е 110 dB. Дългият 1,2 метра кабел завършва със стандартен 3,5-мм жак.

Sennheiser CX180 In-ear Headphones са достъпни за покупка на цена от €11,99 с купон за отстъпка L5411V и безплатна доставка до България от онлайн магазина Cafago.

Отстъпки до 80% е обявил Cafago в рамките на капанията 11.11 Shopping Carnval

Потребителите на този онлайн магазин могат да се възползват и от множество други предложения на намалени цени в рамките на кампанията 11.11 Shopping Carnval, която тече в момента. Cafago обещава отстъпки до 80%, игра с възможност за подарък – смарт часовник-телефон, покупка на три продукта за 9,9 евро, промоции от топ брандове, горещи оферти, препоръчани продукти и др.

Коментари по темата: „ZTE V5 – смартфон с 3D ефект, видим с просто око”

добавете коментар...

  1. maxobg

    и работи от ден до пладне

  2. Anonymous

    безплатна доставка до България

Коментар