Ново МФУ на Xerox съчетава икономичност и функционалност

Xerox България пусна на пазара ново комбинирано устройство от типа 4 в 1 – Phaser 3300MFP, което обединява възможностите на принтер, копирна машина, скенер и факс. Предназначено е за малки и средни работни групи.
Новото устройство е формат А4 и работи със скорост 28 страници в минута. Phaser 3300MFP печата и копира в монохромен режим, като функциите сканиране и изпращане на факс могат да се изпълняват и в пълноцветен. Отличава се с подобрено качество на печат и притежава функция за автоматичен двустранен печат, с която всеки потребител може да оптимизира използването на хартия. Стандартната тава за захранване с хартия от 250 листа се разширява до 500 и заедно с двустранното автоматично подаващо устройство (50 листа), осигуряват непрекъснатата работа на машината. Phaser 3300MFP е готов за работа в мрежа и се интегрира лесно в съвременната офис среда.
Phaser 3300MFP притежава USB порт, разположен на предния панел на корпуса. Това дава възможност за печатане и сканиране на документи, без нужда от прехвърлянето им на компютър или към паметта на устройството. Високата разделителна способност на вградения цветен скенер – 4800х4800 пиксела – осигурява много добро качество на детайла при работа с пълноцветни изображения.
Максималното месечно натоварване на устройството е 25 000 страници, а наличието на режим за енерго-спестяване и тонер-касетите с висок капацитет, за 4000 и 8000 страници, правят Phaser 3300MFP еднo от най-икономичните МФУ в своя клас.

Коментар