Apple видя в iPad Pro заместник на РС-то

В навечерието на празничния сезон, когато компаниите реализират най-големи продажби, Apple отправи към индустрията и потребителите едно позабравено предизвикателство – че таблетът може да замени персоналния компютър.

Става въпрос, разбира се, за фирмения таблет iPad Pro. Нов видеоклип, публикуван от американския ИТ гигант, се опитва да убеди аудиторията, че iPad Pro наистина е способен да замени персоналния компютър.

Още при анонса на новите модели iPad Pro компанията от Купертино, Калифорния, сравни тяхната производителност с тази на обикновените РС. По-късно тестове показаха, че Apple има право, тъй като при някои реални задачи чипът A12X Bionic наистина е по-бърз от много CPU-та на Intel.

Тези дни Apple подхвана отново същата тема, този път с видео, което обяснява с пет причини защо новият iPad Pro може да замени компютъра. В списъка с аргументи влизат внушителната производителност, оборудването, удобството на интерфейса, мобилността и наличието на стилус Pencil.

Четири от тези причини бяха налични и в предишните модели на iPad Pro. Новост е силно увеличената производителност на таблета, но въпреки това повечето потребители, които ползват РС-тата за работа, едва ли ще приемат аргументите на Apple.

Коментари по темата: „Apple видя в iPad Pro заместник на РС-то”

добавете коментар...

  1. Васил

    Няма многозадчност.

  2. J

    🙂
    Наздраве !

Коментар