Windows 10 за 29 лв. и отстъпки от 80% за Black Friday

Онлайн магазините за техника и в България стават все по-агресивни в деня на Черния петък. Фокусираме се върху два от сайтовете, специализирани в обновената професионална техника, внос от Западна Европа и реновирана у нас.

За поредна година от Kozelat.com обявяват агресивна стратегия на отстъпки и привличане на клиенти. Покупка на Windows 10 за 29 лв. (при закупуване на лаптоп или компютър) изглежда обещаващо както за фирми, така и за домашни клиенти.

Лаптопи с i5 процесор за по 199 лв. пък са хит за потребителите, които не играят тежки игри, изискващи мощни видеокарти. До 80% отстъпка обещават от Kozelat.com в петък.

Бързонавлизащият на пазара Outletpc.bg пък се е ангажирал със задължителни двуцифрени отстъпки за специални продукти, само този петък. От 40% за Windows 10, до 40% за компютри и монитори и периферия с до 70% дискаунт.

България е водещ пазар на обновен хардуер. Причината не е в традиционното мото на българина “да не се мина”, а в осъзнатата реалност – рифърбиш техниката е в пъти по-евтина и качествена от традиционните еднодневки, продавани като нови в българските магазини за трицифрени суми.

През последните години се превърна в стандарт възможността техниката по време на супер промоциите в Черния петък да може да се закупува на изплащане.

Въпреки всичко – бъдете бдителни, тъй като съществуват и много анонимни сайтове, или такива със спорна репутация, които използват Black Friday, за да заблудят и измамят решилите да се възползват от ниските цени потребители.