Acronis стана технологичен партньор на Манчестър Сити

Партнирайки си с Acronis, шампионите в Английската Висша Лига ще могат значително да оптимизират управлението на данни

Доставчикът на хибридни облачни решения Acronis обяви глобално технологично партньорство с Манчестър Сити – футболния клуб, който оглавява Висшата лига на Англия. Като част от партньорството, Acronis ще помогне на клуба да подобри и развие своите възможности за архивиране на данни и съхранение.

При футбола от висш пилотаж отборите разчитат на данните, за да преразгледат собственото си представяне и да анализират конкуренцията си. Разработването на план за печеливша игра включва щателен анализ на много ключови елементи, включително подавания, тъчове, голове, топлинни карти на играчи и много повече, които се изучават преди, по време на и след всеки мач, за да се получи конкурентно предимство над противника.

Партнирайки си с Acronis, шампионите в Английската Висша Лига ще могат значително да оптимизират управлението на данни. С всички данни, приложения и системи ефикасно архивирани и готови да бъдат възстановени, ще се отворят нови възможности какво може да бъде направено с наличните данни, помагайки на клуба да достигне нови цели.

На най-високото ниво на конкуренция данните са жизненоважен актив. Технологията на Acronis е устроена перфектно за силна напрегната, дигитално интензивна среда“, каза Джон Зани, президент на Acronis.

Технологията, и по-точно данните, стават все по-важни за отборите в тази постоянно развиваща се дигитална ера. Толкова много, че по време на дните, довели до важни мачове, данните са налични чрез iPad-и в съблекалнята на Манчестър Сити, така че играчите могат да разгледат историческите данни с техните треньори и да направят поправки в последната минути на тактиката. Също е жизненоважно за екипа да анализира данните в анализа си след мача.

Футболен клуб като Манчестър Сити има голям обем данни – покриващ всичко от играчи и фенове до ежедневни операции на бизнеса ни – и сме ентусиазирани да се възползваме от експертизата на Acronis, за да подсилим нашето хранилище за данни и архивиращи функции”, коментира Дамян Уилъби, старши вицепрезидент „Партньорство“ в City Football Group.

Коментар