Philips 241B8QJEB – монитор за професионалисти

IPS панелът с FHD резолюция гарантира високо качество на изображението

Нов 24-инчов монитор Philips 241B8QJEB с резолюция Full HD предлага на професионалистите визуалното представяне и инструментите за увеличаване на продуктивността, които търсят.

Функции като SmartImage, IPS панелът и FHD резолюцията гарантират качеството на изображението, а новации като LowBlue Mode, Flicker-free и SmartErgoBase предлагат комфорт за очите и тялото по време на натоварения работен ден.

Снабден с USB 3.0, SmartConnect и вградени стерео говорители за улеснение на ежедневните задачи, Philips 241B8QJEB зачита и екологията, с 85% пластмаси, подлежащи на рециклиране, и съответствието с множество стандарти за защита на околната среда.

Philips 241B8QJEB е проектиран за професионалисти, които посвещават значителна част от своя работен ден на задачи, свързани с компютъра. Този монитор е снабден с високопроизводителен панел, който гарантира приятно визуално преживяване на потребителите, независимо над какво работят – от фотография до дизайн или електронни таблици.

С резолюция Full HD 1920×1080 пиксела е представен всеки детайл на всяко изображение, а яркостта и контраста са подсилени за по-искряща и реалистична картина. Мониторът използва IPS технология, която позволява на изображенията да изглеждат живи от всеки ъгъл – таза характеристика е особено полезна при групова работа, когато всеки може да види дисплея и да оцени ярките цветовете, независимо от каква позиция го гледа.

Стойката SmartErgoBase е разработена с идеята за потребителски комфорт

MMD, лицензният партньор за Philips монитори, отиват още една стъпка по-далеч по отношение на качеството, снабдявайки 241B8QJEB с ексклузивната технология SmartImage, която оптимизира представянето на дисплея в зависимост от съдържанието на екрана. Потребителите могат да изберат режими като Movie, Photo, Game и други, а мониторът автоматично прави необходимите настройки, за да гарантира най-доброто възможно потребителско преживяване във всяка ситуация.

Philips 241B8QJEB стига до края в мисията си да предложи максимален потребителски комфорт и продуктивност. Технологиите като LowBlue Mode and Flicker-free намаляват умората на очите от синята светлина и трептенето, което означава по-малко напрежение дори след дълги работни сесии. Режимът EasyRead е друга практична функция, проектирана да увеличи зрителното удоволствие чрез осигуряване на приятно преживяване, наподобяващо четенето от хартия.

Стойката SmartErgoBase на монитора също е разработена с идеята за потребителски комфорт и може да бъде нагласяна по височина, накланяна или завъртана с цел намиране на идеалната позиция за зрителя. Стойката дори решава проблема с оплетените кабели като предлага лесното им прикрепяне на гърба.

Новият монитор е снабден с USB 3.0 Super Speed технология за бързи трансфери на данни със скорост 10 пъти по-висока в сравнение с USB 2.0. Интерфейсът USB 3.0 осигурява и подобрено управление на захранването, като позволява на потребителите да използват устройства за съхранение на информация с голям капацитет.

Philips 241B8QJEB разполага с бърз интерфейс USB 3.0

Технологиите за връзка на Philips 241B8QJEB не се изчерпват с това. Неговата SmartConnect технология означава, че мониторът може да приема широк набор от входни сигнали по стандартите VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4.

Philips 241B8QJEB ще се появи на българския пазар през януари 2019 г. на препоръчителна крайна цена от 349 лв. с ДДС, съобщиха представителите на MMD.

Коментар