eMeet M2 – безжичен спийкърфон за конференции

eMeet M2 се явява полезен бизнес помощник, който можете да носите навсякъде

Бизнесът днес активно използва най-напреднали технологични решения за конферентни разговори, пестейки време и разходи за пътувания. Добавянето на умни функции към устройствата за тази цел прави разговорите още по-ефективни, а новостите идват на изключително достъпни цени.

Интересен като дизайн и функции е безжичният спийкърфон eMeet M2 Smart Wireless Conference Speakerphone, предлаган в онлайн магазина Cafago на цена от €137,99 с купон за отстъпка L4090V и безплатна доставка. Това устройство включва масив от 4 микрофона, които се адаптират интелигентно към бизнес средата, която обслужват. „Умният” диск приема звук от всеки ъгъл, за да позволи на участниците в конференцията да говорят и да се чуват във всяко направление.

„Умният” диск eMeet M2 има сензорни бутони за управление и висока чувствителност

Уникалният масив от микрофони осигурява кристално чист звук с HD качество – в честотния диапазон 80Hz-20KHz, благодарение на усъвършенстван алгоритъма VoiceIA. Безжичният спийкърфон чува повикванията от разстояние до 8 метра и има всестранен 360-градусов обхват за пълно покритие на конферентната зала. Участниците от двете страни на линията се чуват така, сякаш разговарят на живо.

eMeet M2 се явява интелигентен асистент със способността си да преобразува HD аудио запис в текст и поддръжката на превод между 60 езика. Това е лесно за използване „plug and play” устройство, което не се нуждае от драйвери, за да работи. Поддръжката на мултиплатформени разширения пък осигурява съвместимост със Skype, WeChat, Zoom, Facetime и други приложения.

eMeet M2 чува повикванията от разстояние до 8 метра и има всестранен 360-градусов обхват

Безжичният спийкърфон е компактен и портативен – с размери 125x125x35 мм и тегло 300 грама, удобен за носене в бизнес чанта и дори в джоба. Същевременно аудио качеството е  толкова високо, че спийкърфонът може да се използва за възпроизвеждане на музика с чист и естествен звук, а ехото е напълно елиминирано. M2 се свързва също през Bluetooth към мобилни телефони и таблети или към компютри през USB и AUX интерфейс.

eMeet M2 има изходна мощност 3W RMS и чувствителност над 80dB. Устройството се характеризира също с ниска консумация на енергия, благодарение на което може да обезпечи 12 часа разговори и до 16 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане на батерията 3,7V/2500mAh. Това е продукт, оптимизиран за масови конферентни приложения, със сензорно управление и възможности за персонализиране. В комплекта влизат самият спийкърфон, USB кабел, аудио кабел и ръководство за потребителя.

eMeet M2 се свързва безпроблемно към мобилни телефони, таблети и компютри

Можете да купите безжичния спийкърфон тук: eMeet M2 Smart Wireless Conference Speakerphone – на цена от €137,99 с купон за отстъпка L4090V, валиден до края на януари 2019 г., и безплатна доставка.

Коментар