БТК Груп ще се нанесе в нов офис с площ от 23,000 кв.м

БТК обединява деветте си офиса за София в нова бизнес сграда, разположена на 23 000 м², съобщиха от телекома.

До януари на 2010 г. в сградата ще работят всички служители на компанията от столицата.
Новият офис на БТК ще се помещава в най-големия търговски център в България, European Trade Center (ETC), който в момента се строи от „Темпострой инженеринг ООД” на бул. „Цариградско шосе” и има обща площ около 150,000 м².
Центърът ще се състои от пет офис сгради висок клас, базирани на високотехнологични решения. Сред тях ще изпъква и най-високата сграда в България с височина 65 м, както и най-големият шопинг център от 70 000 м².
Строежът на Европейския търговски център ще бъде завършен окончателно в началото на другата година, след което се предвижда екипът на БТК да започне нанасянето си.
На фона на актуалната финансова криза, това партньорство е силен знак за съществуващите възможности на българския пазар”, каза Максим Попов, управител на Европейския търговски център.
Бернар Москени, главен изпълнителен директор на БТК, заяви, че с избора на централния офис компанията ще предложи на служителите си ергономична работна среда, “което да допринесе за подобряване на качеството и бързината на изпълнение на услугите към крайни клиенти”.
Физическото обединяване на екипите на БТК е естествено продължение на сливането и на технологичната интеграция на двете компании (БТК и vivatel), допълниха от телекома.

Коментар