Звено на Сирма Груп събра дистрибутори от цял свят

Дистрибутори от цял свят обсъдиха възможностите на новата версия на CAD софтуера за проектиране на опаковки EngView Package Designer & Diemaker. Продуктът е дело на регистрираната в Канада компания EngView Systems, която е бизнес звено на Сирма Група АД.
От EngView Systems се надяват новата версия да доведе до ръст на продажбите, с увеличаване броя на новите потребители и ъпгрейд на досегашните. Потребителите на софтуера имат 24-часова връзка със звената за поддръжка на EngSystems, което е част от стратегията на компанията, обърната към клиентите.
Новата версия на CAD софтуера ще излезе на пазара в началото на 2007 година едновременно от всички дистрибутори, съобщиха от Сирма Груп, в състава на която влизат 13 ИТ компании, бизнес звена и джоинт венчъри с офиси в България, Канада и Бразилия.
Поддръжката към крайните клиенти ще бъде отново на две нива: първото – от дистрибуторите към клиентите (на локалния език), и второто – от EngView към дистрибуторите.
Междувременно, EngView Systems представи на срещата и нов настолен режещ плотер „Пирина”, разработен от друга дъщерна компания на Сирма Груп – „Пирина Технологии”.  Софтуерният продукт EngView Package Designer & Diemaker и режещият плотер „Пирина” ще се предлагат като едно цялостно решение, както в България, така и на международния пазар. Решението е насочено към рекламни агенции и дизайнерски бюра от опаковъчната индустрия.

Коментар