Coca-Cola отваря финансов офис във Варна с 90 работни места

Новите работни позиции на Coca-Cola във Варна изискват финансови умения и познаване на чужди езици (източник: CC0 Public Domain)

Coca-Cola European Partners – бутилираща компания за продуктите на Coca-Cola – избра Варна за най-новия си финансов офис. Той ще заработи през май 2019 г. и в него ще бъдат открити над 90 работни места.

Морската ни столица е предпочетена по ред причини, сред които наличието на млади специалисти и комуникативността на града. Новите работни позиции изискват финансови умения и познаване на чужди езици, а Варна се превръща в желана дестинация за споделените центрове за услуги.

Новооткритите работни места във Варна ще допълнят 700-те съществуващи позиции, с които екипът на Coca-Cola European Partner разполага в София. Офисът във Варна ще поеме редица задачи в областта на финансовите споделени услуги, с което ще бъдат подпомогнати дейностите на офиса в столицата.

Офисът ни в София се представя добре и през последните шест години нарасна значително“, каза Т. Дж. Улф, вицепрезидент „Споделени финансови услуги“, и добави, че офисът във Варна надгражда успешния бизнес на компанията в България.

Coca-Cola European Partners е бутилираща компания на продуктите на Coca-Cola за 13 европейски държави в Западна Европа. Тя не бутилира или продава в България, но както и бутилиращата компания за България и региона – Coca-Cola Hellenic Bottling Company, развива своя център за споделени финансови услуги в страната.

Коментари по темата: „Coca-Cola отваря финансов офис във Варна с 90 работни места”

добавете коментар...

  1. Аман

    Въй те са са решиа сички проблеми на варнъ. деесе места бе чуйек, тез ни опрайха отсекаде!!!

Коментар