Motorola с нов мениджър „Продажби” за България

Владимир Велков постъпва в Motorola с дългогодишен опит в продажбите на потребителска техника (снимка: Motorola България)

Motorola назначи нов мениджър „Продажби”, който ще отговаря за развитието на бизнеса в България, Албания, Косово и Македония, съобщиха днес от компанията за мобилни технологии.

Владимир Велков има дългогодишен опит в продажбите на потребителска техника. Кариерата му стартира в Глобул, след което преминава през Солитрон, Philips и Gibson, където за последно е ръководил бизнес развитието и продажбите на компанията именно за държавите от Южните Балкани.

Като мениджър „Продажби” в Motorola, той ще отговаря за изпълнението на поставените цели, ще се фокусира в изпълнението на плановете по отношение развитие на бизнеса в поверените му държави, оптимизиране на каналите за продажби и увеличаване на резултатите.

В Motorola го привлекли най-вече професионалният подход на екипа и в частност на генералния мениджър за Югоизточна Европа Владислав Иванов. „Искам да съм част от това и се радвам, че ми се случи”, сподели Велков.

Определено за мен ще е чест да имам възможността да развивам бизнеса в България на толкова легендарен бранд, известен с редица иновации и безпрецедентни технологии – стъпването на Луната, първия мобилен телефон в света, емблематичния RAZR, за който светът говори и до днес, и още много. А и винаги ми е бил любим слоганът „Hello Moto” и вярвам, че това не е случайно”, допълни мениджърът.

Motorola се движи по план и следва успешно стратегията си, а 2019-а година се очертава като интересна и предизвикателна както по отношение на бизнес възможности, така и по отношение на продуктови представяния, коментира Владислав Иванов.

Коментар