Ski Tracker PRO – следи и анализира карането на ски

Получавайки GPS сигнал, Ski Tracker Pro улавя движенията на скиора и ги анализира офлайн, използвайки ресурсите на смартфона (източник: Ski Tracker)

В зимния сезон несъмнено едни от любимите развлечения са карането на ски и сноубордингът. Преживяването може да бъде още по-пълноценно, благодарение и на съвременните мобилни технологии – в частност, смартфоните и приложенията за тях.

Ако искате да следите и анализирате какво се случва, докато сте на снежната писта, едно интересно приложение ще ви даде желаната информация – това е апликацията Ski Tracker Pro, достъпна за iOS и Android устройства.

Ski Tracker Pro ще ви държи в постоянна връзка с приятелите скиори, за да сте сигурни, че няма да ги загубите по склоновете. Приложението се възползва от предимствата на GPS и подробни карти с маршрути, които ще ви покажат бързо къде се намират останалите скиори – в реално време, включително подробности за трудността на склона.

Получавайки GPS сигнал, Ski Tracker PRO улавя движенията на скиора и ги анализира офлайн, използвайки ресурсите на смартфона. Приложението поддържа стандартни и метрични единици за разстояние и вертикално спускане.

Смартфон приложението Ski Tracker Pro е достъпно за iOS и Android устройства (източник: Ski Tracker)

Освен това, Ski Tracker Pro функционира и като скиорски дневник, записвайки различни показатели, които можете да запазите и да споделите в социалните мрежи.

Приложението е достъпно в две версии – безплатна и премиум, която включва: проследяване „на живо“, удължен живот на батерията, липса на реклами, избор на над 10 различни метрики и достъп до подробен анализ.

Премиум функциите могат да се отключат чрез абониране – за 1 месец, годишно или завинаги (за целия жизнен цикъл на продукта), а цените са съответно $15,99, $19,99 и $49.99.

Чрез сканиране на този код, можете да свалите премиум версията на приложението

Разработчикът предлага на читателите като подарък едномесечен абонамент за премиум версията – за целта е необходимо да сканиране кода, показан на изображението по-горе.

Даунлоуд: Ski Tracker Pro

Коментар