TP-Link OneMesh – гъвкаво решение за Wi-Fi мрежа

Deco X10 поддържа трибандови скорости във всеки ъгъл на дома и осигурява връзка до 1,95 Gbps (източник: TP-Link)

Мрежовият производител TP-Link разширява гамата си от устройства с технология Home Mesh. На CES 2019 компанията обяви TP-Link OneMesh – гъвкаво и ефективно мрежово решение, както и първия си AX Wi-Fi (Wi-Fi 6) продукт Deco X10. В допълнение, TP-Link пусна пълна гама от Wi-Fi рутери, които поддържат новия безжичен стандарт 802.11ax, известен още като Wi-Fi 6.

TP-Link OneMesh е интегрирано Wi-Fi решение, което позволява на потребителите лесно и икономично да създадат мощна домашна мрежа, без да заменят съществуващи устройства и без закупуване на нова Wi-Fi екосистема.

Докато типичните Wi-Fi системи за дома се считат за скъпи от повечето потребители, OneMesh технологията позволява потребителите на рутери с марката TP-Link да се възползват от мрежовата технология чрез обновяване на фърмуера, на рутера или добавяне на разширително устройство OneMesh към техните съществуващи устройства.

OneMesh ще се предлага заедно с всички продуктови линии TP-Link за малки офиси и индивидуални потребители, включително безжични маршрутизатори, разширители на сигнала, XDSL, рутери 3G/4G и Powerline адаптери с функции за централизирано управление.

Звездният продукт в новата гама е Deco X10 Whole Home Mesh Wi-Fi – първият TP-Link AX Mesh продукт на пазара. Deco X10 е проектиран да поддържа трибандови скорости AX2700 във всеки ъгъл на дома и да осигури стабилна и сигурна връзка до 1,95 Gbps.

Комбинацията от AX и Mesh технологии прави този продукт подходящ избор за потребители, които се нуждаят от мрежа с високо покритие във всички ъгли на дома или къщата и по-малко смущения при голям брой свързани устройства.

Трибандовият маршрутизатор Archer AX11000 бе отличен с „Awards Honoree” на CES 2019 (източник: TP-Link)

Нов продукт е и Archer AX11000 – трибандов маршрутизатор, отличен с Awards Honoree на CES 2019. AX11000 е първият AX Wi-Fi гейминг рутер на TP-Link и е специално предназначен за потребители, които търсят най-високата производителност и най-новите функции.

Този бърз рутер предлага много ниски латентности и висока производителност. AX11000 доставя трибандови скорости до 10756 Mbps, а технологията OFDMA заедно с Gaming Accelerator не позволяват бъгове и прекъсвания.

Archer AX1800 е избор за потребители, които търсят разширени Wi-Fi 6 функции на приемлива цена (източник: TP-Link)

За потребителите, които разполагат с по-скромен бюджет, но искат да се насладят на Wi-Fi 6, е предназначен двубандовият рутер Archer AX1800. Със своите 5GHz и 2,4GHz честотни ленти, AX1800 е избор за потребители, които търсят разширени Wi-Fi 6 функции на приемлива цена.

Новата линия устройства на TP-Link ще се появи на пазара в различни ценови варианти, както за моделите от начално ниво, така и за тези от висок клас. Цените на продуктите все още не са обявени от производителя.

Коментари по темата: „TP-Link OneMesh – гъвкаво решение за Wi-Fi мрежа”

добавете коментар...

  1. Ivan

    Рутера не е трибандов!

Коментар