ROG Strix SCAR II GL704GW – първи ноутбук у нас с GeForce RTX

Всичко в новия лаптоп на Asus е създадено с мисъл за геймърите

Тайванският производител Asus пусна на българския пазар мощен геймърски лаптоп от серията ROG, оптимизиран за електронни спортове и интензивна игра. Моделът ROG Strix SCAR II GL704GW е първият ноутбук у нас с новата Nvidia RTX видеокарта, съобщиха от компанията.

Освен с десето поколение графика Nvidia GeForce RTX 2070, геймърският лаптоп на Asus се отличава с процесор Intel Core i7-8750H и иновативна охлаждаща система, затворени в елегантен и стилен корпус.

Всичко в новия лаптоп е създадено с мисъл за геймърите и подобряване на тяхната игра. Моделът е оборудван с високоскоростен SSD диск и с първия в света дисплей със 144Hz и супер тесни рамки. Времето за реакция от 3 ms (GTG) и високата честота на опресняване (144 fps) го правят предпочитан от професионалните геймъри.

В традициите на ROG фамилията, външният вид на лаптопа е специално създаден за феновете на видеоигри

Вградената HyperCool Pro охлаждаща система на ROG Strix SCAR II GL704GW разполага с два 12V вентилатора и удължена плоча, която разпределя топлината равномерно, като така гарантира продължително натоварване на процесора без прегряване.

В традициите на ROG фамилията, външният вид на лаптопа е специално създаден за феновете на видеоигри, а в добавка RGB подсветката в четири ключови зони и прозрачните WASD клавиши правят модела още по-разпознаваем.

Състезателите по електронни спортове и останалите запалени геймъри ще се възползват от подобрен контрол за пръстите, благодарение на технологията HyperStrike, както и от функция ROG Overstroke за по-бързо задействане на клавишите.

Коментар