Три продукта за дома и дигиталното ежедневие

Xiaomi Vacuum Cleaner Mop JIMMY JV51 ще облекчи живота на домакините, благодарение на ефективните технологии, вградени в нея

Съвременният дом не би бил такъв без ефективна и удобна прахосмукачка, която улеснява стопаните в почистването. Дори и да не е робот, прахосмукачката трябва да притежа качества и функции, които правят работата с нея лека, икономична и, разбира се – ефективна.

Брандът Xiaomi е сред най-популярните, когато става въпрос за хай-тек устройства за дома и ежедневието. Вакуумната прахосмукачка Xiaomi Vacuum Cleaner Mop JIMMY JV51 ще облекчи живота на домакините, благодарение на ефективните технологии, вградени в нея, за почистване на различни помещения. Този модерен помощник за дома се предлага от онлайн магазина Cafago на цена от €197 (с купон за отстъпка L168PA) и безплатна доставка.

Прахосмукачката на Xiaomi изчиства всяка подова настилка, стена или други повърхности в дома от прах и боклуци

Благодарение на 400W мотор със 100 000 оборота в минута, който генерира всмукателна мощност от 115AW (17 kPa), както и на разнообразни накрайници, прахосмукачката на Xiaomi изчиства всяка подова настилка, стена или други повърхности в дома от прах и боклуци. Сменяемата батерия осигурява мощност от 54Wh и поддържа работата на прахосмукачката в продължение на 45 минути – достатъчно за почистване на площ от 350 кв. метра.

Xiaomi Vacuum Cleaner Mop JIMMY JV51 е оборудвана и с висококачествена система за филтриране, която се справя лесно с прах, косми, плесени, акари и най-малките частици. Тя се разглобява лесно с цел измиване на чашата за събиране на прах и четките за пода. С тегло от 1,46 кг и 65-градусов ергономичен дизайн на ръкохватката, прахосмукачката е удобна за използване и пренасяне.

Xiaomi Vacuum Cleaner Mop JIMMY JV51 се доставя в комплект с различни накрайници

В комплекта на прахосмукачката, наред със захранващия адаптер и батерията, са включени множество други части, вкл. подова четка, плоска смукалка, четка за косми, четка за отстраняване на акари, метална тръба и база за зареждане

Можете да купите вакуумната прахосмукачка тук: Xiaomi Vacuum Cleaner Mop JIMMY JV51 – на цена от €197 с купон за отстъпка L168PA, валиден до края на март, и безплатна доставка.


Два други продукта в същия онлайн магазин провокират интерес с привлекателни цени. Безжичните Bluetooth слушалки-тапи V5 TWS Earbuds могат да се ползват както поединично, така и в тандем. Те се предлагат заедно с компактна база с две гнезда и, докато са в нея, се зареждат. Ефективният безжичен обхват е 10 метра от източника на звук в отворени пространства. В слушалките е вграден и микрофон.

Безжичните слушалки V5 TWS Earbuds се доставят с база за зареждане

Можете да купите безжичните слушалки тук: V5 TWS Earbuds Bluetooth 5.0 True Wireless Music Earphones – на цена от €20,21 с купон за отстъпка L5638V, валиден до края на март, и безплатна доставка.


Ако пък се нуждаете от видеорегистратор или скрита камера за сигурност в дома, може да разгледате модела Quelima SQ20 – компактно устройство с възможности за нощно виждане и засичане на движение. Поддържа видео запис с резолюция 1080P FHD, има широк зрителен обхват от 155° и приема mircoSD карти памет с капацитет до 32GB.

Компактната видеокамера поддържа запис с резолюция 1080P FHD

Можете да купите видеорегистратора тук: Quelima SQ20 Mini Camera Car DVR Hidden Cameraна цена от €14,32 с купон за отстъпка L8232K, валиден до края на март, и безплатна доставка.

Коментар