Speedy Net стартира услугата Speedy Wi-Fi

Софийският Интернет доставчик Speedy Net предлага на своите клиенти услугата Speedy Wi-Fi, която позволява изграждането на безжична Wi-Fi мрежа, както и свързването към Интернет на повече от един компютър с помощта на безжично устойство.
Услугата е изключително удобна за заведения, хотели, пицарии, търговски и развлекателни комплекси, които се стремят да предложат на своите посетители повече добавена стойност, привличайки по този начин повече клиенти сред динамичните и платежоспособни потребители. Тя е подходяща и за бизнес центрове и офиси, в които би могла да предложи на служители по-голяма мобилност и ефективност, без компромиси със сигурността.
Услугата Speedy Wi-Fi се предлага с възможност за отдалечена администрация. Освен това безжичните услуги са кодирани и според предпочитанията на клиента могат да бъдат с платен или безплатен трафик към посетителите.
През последните години Wi-Fi точките за достъп се наложиха в българските заведения, бензиностанции и молове, както поради разпространението на повече мобилни компютри и джобни устройства с поддръжка на Wi-Fi, така и поради лекотата, с която потребителите могат да получат достъп до Интернет от много различни обществени места. Проучване на Speedy Net показва, че заведенията и хотелите, които предложат безплатен Интернет достъп на своите потребители, се радват на по-голям ръст на лоялните клиенти и бързо стават популярни сред по-динамичната и платежоспособна част от населението“ – заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Speedy Net.

Коментар