Kodak X100 – здрав и ценово-достъпен SSD за ъпгрейд

Kodak X100 SSD се явява достъпно решение за ъпгрейд на лаптопи и компютри

SSD устройствата са безспорен хит на пазара като изгоден и ефективен ъпгрейд на лаптопи и настолни компютри. Цените им паднаха толкова много, че абсолютно всеки потребител може да ускори системата си за джобни пари, като замени твърдия диск с полупроводников (SSD) или просто добави такъв за операционната система и приложенията.

Наред с традиционните производители на сторидж, на SSD пазара участва и компания като Kodak, позната от фототехниката. Нейният продукт Kodak X100 SSD се явява здраво устройство с метален корпус и интерфейс SATA III за използване на практика с всяка компютърна система. Моделът с капацитет 120GB се предлага на изключително изгодна цена от €24,08 (с купон за отстъпка L6896C до 15 април) в онлайн магазина Cafago.

Kodak X100 SSD е тънк, лек и със здрав корпус, работи безшумно и надеждно

Смисълът от подобно устройство е, че то може да ускори значително компютрите ни, когато на него са инсталирани операционната система и приложенията. SSD-то може напълно да замени твърдия диск (HDD) или да се инсталира като допълнителен диск в системата чрез стандартния и широко разпространен интерфейс SATA III. Ще получите осезаемо по-бързо зареждане на системата, стартиране на приложенията и трансфер на файлове при видео, игри и т.н.

Линията Kodak X100 SSD включва устройства с капацитет 120GB, 240GB, 480GB и 960GB, които използват 3D TLC флаш памет и контролер от ново поколение за по-бързи операции – скоростта достига 550MB/s при последователно четене и до 510MB/s при последователен запис, а входно-изходните операции – съответно 80000IOPS при произволно четене и 87000IOPS при произволен запис. Интерфейсът SATA III осигурява пропускателна способност до 6 Gbps.

Kodak X100 SSD се инсталира в слот SATA III, който поддържа 6 Gbps

Същевременно, полупроводниковият диск на Kodak има тънък елегантен дизайн с дебелина само 7 мм и е много здрав, благодарение на металното си тяло. Устройството работи безшумно, тъй като SSD-тата нямат механични части, надеждно и с ниска консумация на енергия. То е и много леко – тежи само 70 грама, а размерите му са 10х6,99х0,7 см. Несъмнено, това е продукт, който срещу малка сума ще ви осигури значително подобрение в производителността на лаптопа, настолния РС или AIO (всичко-в-едно, моноблок) системата.

Можете да купите полупроводниковия диск тук: Kodak X100 SSD 120GB на цена от €24,08, която е валидна с купон за отстъпка L6896C до 15 април, и с безплатна доставка.


Редица други продукти в онлайн магазина Cafago се предлагат на изгодни цени в момента. Такъв, например, е смарт часовникът Kospet Brave 4G LTE Smart Watch Phone, който струва €87,01 с купон за отстъпка L3638J, валиден до 15 април. Моделът се явява мултифункционален смарт-часовник с 1,3-инчов екран 240х240 пиксела, поддръжка на 4G мрежи и Nano SIM карти, като освен това е водоустойчив по стандарта IP68.

Kospet Brave 4G LTE Smart Watch Phone е многофункционален и водоустойчив

Вакуумната прахосмукачка Xiaomi Deerma Vacuum Cleaner With Belt Handheld пък се предлага на цена от €88,99, валидна с купон за отстъпка L108PB до 15 април. Тя се отличава с опростен елегантен дизайн, разнообразни смукателни накрайници, широка гама от опции за избор на потребителя и достатъчна голяма всмукателна мощност.

Xiaomi Deerma Vacuum Cleaner се доставя с множество всмукателни накрайници

Самата доставка на тези продукти е безплатна, т.е. към цената им не се начисляват транспорти разходи, уточняват от онлайн магазина.

Коментари по темата: „Kodak X100 – здрав и ценово-достъпен SSD за ъпгрейд”

добавете коментар...

  1. Сайта пада нещо

    Че, то имаше 120-ки за 30-35лв излизаха в амазона… за тез пари е60

Коментар