Philips 252B9 – монитор с интелигентни функции

Philips 252B9 има екран с диагонал 25 инча и съотношение на страните 16:10

Нов LCD монитор Philips 252B9 идва с 25-инчов екран, съотношение на страните 16:10 и 3-странен безрамков дизайн. Моделът, предлаган от MMD – лицензен партньор за Philips монитори, има характеристики за професионалисти и устойчив дизайн за намаляване на разходите на енергия и опазване на околната среда.

Иновативен PowerSensor, хардуерен превключвател за нулева консумация, IPS технология, стойка SmartErgoBase и набор от функции за увеличаване на комфорта отличават Philips 252B9. IPS дисплеят постига зрителни ъгли от 178°/178° дори и в портретен режим при завъртане на 90°, наред с ярките изображения и подобрена точност на цветовете, характерни за тази технология.

Philips 252B9 е шампион по отношение на устойчивостта. Неговият уникален PowerSensor може да засече присъствието на човек, използвайки безвредни инфрачервени сигнали и да намали автоматично яркостта на екрана, когато потребителят отсъства. Резултатът е снижаване на консумацията на енергия до 80%, както и удължен живот на монитора.

В допълнение, Philips 252B9 е снабден с хардуерен превключвател за нулева консумация, който изцяло прекъсва потреблението на ток, слагайки край на латентното потребление на електричество, когато мониторът не се използва.

IPS дисплеят на Philips 252B9 постига зрителни ъгли от 178°/178°

Съвместим с енергийни стандарти като EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE и RoHS, мониторът е изграден от 85% рециклирани пластмаси и опаковъчни материали, подлежащи на 100% рециклиране, което допълнително намалява въглеродния отпечатък.

Потребителите на Philips 252B9 ще получат многобройни иновативни функции, които подобряват продуктивността и осигуряват комфорт. Стойката SmartErgoBase позволява повдигане, сваляне, накланяне и завъртане на екрана до прецизната височина и ъгъл.

Наличните VESA отвори предлагат допълнителна гъвкавост при монтиране на монитора към стотици съвместими стойки. Philips 252B9 предлага също повишаващи комфорта технологии за визуализация като Flicker-Free, LowBlue опция и EasyRead режим за приятно четене като от хартия.

Два вградени високоговорителя и множество конектори за VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4 допълват този функционален монитор, очакван на пазара у нас в края на март на препоръчителна крайна цена от 509 лв. с ДДС.

Коментар