Huawei Zink Portable Photo Printer – джобен принтер, без мастило

Лек, портативен и мобилен, този принтер печата 23 страници с едно зареждане на батерията

В дигиталното ежедневие, когато всеки човек разполага с най-различни електронни джаджи и иска да съхрани всеки вълнуващ момент, един джобен принтер ще свърши чудесна работа.

Малкият и функционален Huawei Zink Portable Photo Printer може да се носи в джоба и да печата по технология без мастило (ink-free), при това безжично – през Bluetooth интерфейс – директно от смартфона. Устройството се предлага на намалена цена в момента от €66,59 (с купон за отстъпка L210PA) в онлайн магазина Cafago.

Свързан безжично към смартфона, джобният принтер печата снимка 50х76 мм за около минута

Лек само 195 грама, портативен (12,00×8,00×2,23 см) и мобилен, този принтер е способен да отпечата 23 страници с едно пълно зареждане на батерията, която е литиево-йонна 5000 мАч. Свързан към смартфона посредством безжичен интерфейс Bluetooth 4.1 и мобилно приложение за Android и iOS, портативният принтер печата фотография с размер 50х76 мм за около 1 минута. В устройството могат да се поставят 10 листа, а безжичният трансфер отнема около 10 секунди.

Huawei Zink Portable Photo Printer работи изключително лесно с Huawei смартфони, както и с устройства от други производители. В първия случай не е необходимо мобилно приложение, а просто се използва функцията Huawei Share Quick Print на смартфона – отваряте галерията, избирате снимка, натискате бутона за споделяне и се свързвате към принтера за печат.

Джобният принтер приема и отпечатва за минута хубавите моменти от живота

При останалите модели смартфони трябва да свалите мобилното приложение Huawei или Honor Printer от магазините за iOS или Android приложения. След като отворите приложението, свързвате принтера, избирате желаната снимка и натискате бутона за печат.

Можете да купите джобния фото-принтер тук: Huawei Zink Portable Photo Printer – на цена от €66,59, която е валидна с купон за отстъпка L210PA до 15 април, и с безплатна доставка.

Безжичните слушалки на Xiaomi доставят качествен звук от смартфони, ноутбуци и плейъри

Ако пък искате да получите по-стойностно музикално изживяване, може да разгледате безжичните слушалки Xiaomi Mi BT Earphones Air за използване със смартфон, ноутбук, плейър и други източници на аудио, които имат Bluetooth интерфейс. Със своя дизайн за удобно носене и технологии за намаляване на шума, тези слушалки, съвместими с Android и iOS, обещават първокласно аудио изживяване.

С ергономичен дизайн, тези слушалки са комфортни за носене, наред с високото аудио качество

Слушалките са изключително леки – само 5,8 грама, с ергономични извивки, стабилни и комфортни за носене. 7-мм неодимов драйвер и звукова камера от титан подобряват цялостното качество на звука. Приемат звук (музика и телефонни разговори) на разстояние до 10 метра, имат чувствителен микрофон и се доставят с база за зареждане през USB Type-C интерфейс.

Можете да купите тези първокласни безжични слушалки тук: Xiaomi Mi BT Earphones Air – на цена от €78,59, с безплатна доставка.

Коментар