Офисите на Comparex се преимeнуват на SoftwareONE

Ребрандирането на Comparex е част от продължаващия процес на интеграция след придобиване на компанията от SoftwareONE (източник: Comparex)

Всички представителства на Comparex в групата SoftwareONE ще променят пазарната си марка. Офисите на компанията в над 35 страни ще преминат процес на ребрандиране и ще започнат да работят под марката SoftwareONE на своите пазари, считано от днес, 1 април.

Ребрандирането е част от продължаващия процес на интеграция след придобиването през февруари т.г. на Comparex от SoftwareONE – водеща световна компания в управлението на софтуерни и облачни услуги.

Като обединена компания под обща марка, SoftwareONE ще задълбочи опита си в софтуера и управлението на услуги в процеса на дигитална трансформация на бизнеса.

„В сложната бизнес среда се стремим да улесним нашите клиенти“, каза Дитер Шлосер, главен изпълнителен директор на SoftwareONE. „Представяйки всичките си структури в рамките на групата под едно име в почти 90-те държави, в които оперираме, ние подчертаваме истинския ни глобален мащаб“.

Той подчерта, че компанията предлага поддръжка на местно ниво като доставчик на решения и услуги. „Нашите хора са там, където е най-важно – на страната на клиентите“, допълни Дитер Шлосер.

Всички договори и споразумения с клиенти и партньори остават непроменени, уточниха от компанията.

Коментари по темата: „Офисите на Comparex се преимeнуват на SoftwareONE”

добавете коментар...

  1. Анонимен

    Оправете си “преимунаването” …

Коментар