Суперхостинг.БГ увеличава параметрите на хостинг плановете с 50%

Българският доставчик на хостинг услуги Суперхостинг.БГ увеличава параметрите на своите хостинг планове с близо 50%, за основните характеристики на услугата – дисково пространство и трафик. Така дисковото пространство, което могат да използват клиентите на план СуперСтарт, вече е 4555 MB, а същият показател при плановете СуперПро и СуперХостинг е съответно 17 555 MB и 41 555 MB.
Клиентите на трите хостинг плана получават и нови параметри за трафик, които са както следва: 35GB за СуперСтарт, 1055GB за СуперПро и 1655 GB за СуперХостинг.
Още със създаването си Суперхостинг.БГ се стреми да предложи на българския пазар хостинг услуги с максимално високо качество, осигуряващи на нашите клиенти едно надеждно и успешно бизнес присъствие в Интернет. Като част от тази политика и посредством постоянното внедряване на последните достижения в сферата на информационните технологии, ние непрекъснато увеличаваме ползите, които получават нашите клиенти. Това се изразява както в постоянно увеличаващите се параметри на хостинг плановете, така и в разширяване на гамата от предлагани услуги, които напълно задоволяват нуждите на почти 95% от хостинг пазара в България. Стремежът ни е предлагането на повече ползи на потребителите да става при запазване на цените на предлаганите услуги, като по този начин нашите клиенти знаят, че получават най-доброто срещу заплатените от тях пари" – заяви Любомир Русанов, управител на Суперхостинг.БГ.

Коментар