Нов мощен мрежови А3 принтер от Xerox

Xerox България обяви пускането на нов мрежов монохромен лазерен принтер – Phaser 5335. Новото устройство е един от най-компактните А3 принтери с постоянна скорост на печат 35 страници в минута.
Phaser 5335 е изключително рентабилен за малки и средни работни групи, при които печатането в А3 формат е необходимост. Той пасва идеално на правни и счетоводни организации, като им предоставя възможност да принтират най-обемните си таблици без да се налага да правят компромис с по-малък формат на отпечатъка”, казва Денис Сегет, Продуктов Мениджър, Xerox Евразия.
Високата скорост на печат – 35 страници в минута във формат А4 и 20 страници в минута при А3, заедно с краткото време за излизане на първата страница – само 9,5 секунди, осигуряват мигновено принтиране на документи от различни потребители в работна мрежа.
Широката вместимост за зареждане с хартия – до 2350 страници при максималната конфигурация от три контейнера и високият капацитет на тонера (10 000 страници при 5 процента покритие) осигуряват по-продължителна работа без прекъсване. Потребителите могат да спестят хартия чрез функцията за автоматичен двустранен печат, както и с функцията N-up – за възпроизвеждане на няколко страници върху един лист хартия.
Phaser 5335 работи с широк набор от медии – от 60 до 216 грама и формати от А5 до А3. Функциите за подвързване, създаване на плакати, печат на водни знаци и режима multiple-up улесняват създаването на професионални документи в рамките на офиса и дават на бизнеса гъвкавост и възможности за контрол на разходите.
Всички тези функции, заедно с мощния 400MHz процесор и голямата 64 MB памет (разширяема до 576 MB), позволяват бързото и точно отпечатване на сложни задачи.
Phaser 5335 е съвместим с различни мрежови протоколи, включително TCP/, IPP, SMB, NetWare, EtherTalk и WLAN. Това прави устройството лесно за интегриране, практически във всяка една мрежова инфраструктура.
Новият принтер има множество вградени PostScript, PCL и PDF шрифтове, включително кирилица, което улеснява употребата на Phaser 5335 в държави, които не използват единствено латиница.

Коментар