Приключи записването на участниците в турнира по Street Fighter IV

Общо 48 играчи ще се изправят един срещу друг в паметна битка за титлата „Най-добър уличен боец” по време на турнира, организиран от фирма „Пулсар” по случай премиерата на четвъртата част от легендарната файтинг поредица Street Fighter. Списъкът с имената на допуснатите участници беше увеличен с 12 допълнителни места поради твърде високият интерес към събитието.
В арена на турнира STREET FIGHTER IV TOURNAMENT, който ще се проведе на 21 февруари 2009 г. (събота), ще се превърне фоайето на кино „Синеплекс” в София Сити Център. Началният час е 12:00 ч.
Геймърите ще премерят сили на PlayStation 3 конзоли в пряка елиминация две от три игри, всяка от които ще протече в 2 от 3 рунда. Победителят ще си тръгне с колекционерско издание на Street Fighter IV, а неговите подгласници ще се задоволят с ваучери за пазаруване от верига магазини „Пулсар Геймс” на стойност съответно: 50лв. за второ място и 20 лв. за трето. Всеки, престрашил се да опита играта, ще получи 10% отстъпка от цената й, ако реши да си я закупи на място.
Водещ на STREET FIGHTER IV TOURNAMENT ще бъде известният в гейм средите Светослав Дюлгеров – Нинджата.

Коментар