Солитрон заведе най-добрите си дилъри на екзотично пътуване до остров Корфу

От 27 септември до 01 октомври Солитрон заведе 30 търговци от фирми партньори на екзотично пътуване до гръцкия остров Корфу. Това бяха представители на фирмите-победители в състезанието "Битката за Корфу" за най-добри продажби на компютърна техника от марките, които дистрибутира Солитрон.
"Ние уважаваме и ценим добрите резултати в бизнеса на нашите партньори" – каза Стефан Димитров, директор маркетинг на Солитрон – "Наред с осигуряването на атрактивни бизнес условия и продукти, ние непрекъснато провокираме състезателния дух на дилърите, като в същото време се стремим да им осигурим положителни емоции и забавление. Убедени сме, че така формираме едни открити човешки отношения, които помагат на Солитрон да се утвърди като предпочитан доставчик за много стоки", добави той.
По време на пътуването участниците имаха възможност да разгледат уникалните забележителности на острова (две крепости, дворец, архитектурни паметници, природни забележителности и др.), взеха участие във вечер на гръцката митология и посетиха най-известната таверна на острова, където дегустираха вино от собствената изба и станаха зрители на автентични гръцки танци.

Коментар