LG UltraWide – 49-инчов монитор за гейминг и офиса

Ultra Wide мониторът дава простор и скорост на геймърите (източник: LG Electronics)

Нова линия монитори на LG Electronics включва 49-инчов UltraWide модел за висока продуктивност и UltraGear модел за върхово гейминг изживяване. Мониторите бяха представени преди броени дни в София от LG, Pulsar и популярни геймъри от Pakta.

LG въвежда на пазара у нас няколко модела: Ultra Wide, Ultra Gear, Ultra Fine/UHD и PC Monitor, които комбинират качество на картината и висока скорост за любителите на игри. Освен за гейминг всеки един от новите модели може да се използва и като офис монитор, когато става дума за обработка на изображения, видео, схеми и др.

Мониторите имат различна насоченост в зависимост от модела и същевременно могат да съчетаят няколко функции в едно. Ultra Wide се вписва в офис средата, благодарение на своя дизайн, възможността за работа на екрана „Picture by Picture“, както и на техническите си характеристики за обработка на звук, качеството на картината и възможности за MOBA, Adventure, Racing и др.

LG представи новите си монитори съвместно с партньори от Pulsar и популярни геймъри от Pakta (източник: LG Electronics)

UHD или т.нар. Ultra Fine мониторите са подходящи за дизайнери. Освен това те осигуряват 4K HDR конзола за геймърите и могат да се използват за мултимедийни цели.

За професионални геймъри и ентусиасти е предназначен моделът Ultra Gear, който ще отговори на изискванията им с качеството на цветове, разделителната способност и картината.

Офис потребителите ще получат от LG PC Monitor характеристики като Dynamic Action Sync, Black Stabilizer, Crosshiar и Game mode. Моделът може да покрие и нуждите на мейнстрийм гейминга, като така се явява „2 в 1“ решение.

Коментар