Бизнес приложение представят Майкрософт България и ФТС България

Майкрософт България и ФТС България представят специализирано бизнес приложение за управление на процесите в дистрибуцията. На специална среща, която ще се състои на 25 февруари 2009г. от 15.00 ч. в хотел Хилтън, представители на двете компании ще презентират възможностите, които Dynamics AX предлага за повишаване ефективността и справяне с предизвикателствата, специфични за бранша.
Срещата има за цел да покаже средствата, които Dynamics AX предоставя, за оптимизиране и максимално ефективно използване на ресурсите на компаниите. Ще бъдат разисквани конкретни техники за намаляване разходите и подобряване на резултатите от работата на компаниите в сферата на дистрибуцията.
Бизнес приложенията като цяло са един от основните начини за справяне с предизвикателствата на пазара, особено по време на криза, защото дават възможност за намаляване на разходите и повишаване на конкурентноспособността на компаниите. За нас е особено важно да предлагаме не само универсални решения, но и съвместно с нашите партньори да разработваме бизнес приложения, които отговарят на специфичните нужди на различните индустриални сектори”, коментира срещата Орлин Дочев, Директор „Решения за управление на бизнеса” в Майкрософт България.
Заедно с колегите от Майкрософт България успяхме да съчетаем вградените в Microsoft Dynamics AX най-добри практики със специфичните изисквания на дистрибуторските фирми у нас, за да им представим бизнес решение, което ще направи процесите в компаниите им прозрачни, гъвкави и по-ефективни”, отбелязва Цанка Маркова, Управител на ФТС България.
Бизнес приложението е разработено в сътрудничество между Майкрософт България и ФТС България. То е изградено върху Microsoft Dynamics AX и предоставя на компаниите редица конкурентни предимства – повишаване качеството на обслужване на клиентите, оптимизация на складовите наличности, стриктен контрол на паричните потоци. Решението може да бъде модифицирано и адаптирано за нуждите на конкретна компания.

Коментар