Kingston показва мощ в условия на криза

Производителят на памети Kingston се радва на добро състояние в условията на криза. Компанията показа достатъчно ресурс за нови продукти и разширяване на съществуващите линии, съобщиха от дистрибутора на марката у нас АСБИС България.
Kingston обяви новия DataTraveler HyperX 32 GB, насочен към феновете на ултрабързите USB флаш памети. Със скорост на четене до 25MB/s и на запис до 16MB/s устройството дава на ентусиастите възможността да прехвърлят данни по-бързо от всякога досега.
Бързите модули с огромен капацитет от 32GB са сертифицирани от Microsoft и поддържат Windows ReadyBoost. С удобен дизайн без капачка, в металик-синьо и черно, новите DataTraveler HyperX USB модули са „must have” за геймъри и ИТ фенове.
На пазара е и новата флаш-карта 16GB Class 2 MicroSDHC. Увеличеният капацитет ще подсили значително потребителите на PDA, мултимедийни телефони и смартфони. Те ще оценят повишените възможности да играят на своите преносими джаджи 3D игри или да пускат филми с висока резолюция – 16-те гигабайта в миниатюрните microSDHC карти ще им осигурят необходимите им пространство и производителност.
Наследникът на бестселъра DataTraveler I (DTI) се казва DTIG2 и вече се доставя с 32 GB капацитет. Второто поколение DataTraveler дава възможност за надеждно съхранение на големи количества информация в компактно устройство. С характерното цветово кодиране на различните капацитети, DataTraveler G2 е достъпен по цена за масовия потребител.
Kingston въвежда и SDHC видео карти с по-голям капацитет, съответно за 120 минути (8GB) и 240 минути (16GB). Тези продукти ще улеснят потребителите на цифрови видеокамери, базирани на SDHC формата, с означение на достъпното време за запис.
Съответните минути са ясно изписани на опаковката и по-лесно ориентират масовия потребител, който вече не е нужно да превежда капацитет към оставащо време за снимане – също както при лентовия запис в близкото минало.
Новите капацитети предлагат време за запис от 120 и 240 минути HD съдържание с битрейт 9Mbps.
Всички нови флаш-продукти на Kingston са постъпили в дистрибуторския канал и могат да се поръчват у нас”, информира Константина Маврова, продуктов мениджър в АСБИС България.

Коментар