6 стотинки за минута международен разговор с новите пакети на vivatel

От днес vivatel предлага два нови пакета за клиенти, които искат да общуват свободно със своите близки и роднини извън страната. Пакетите Европа 80 и Свят 30 включват минути за международни разговори, които могат да бъдат добавяни към всички мобилни абонаментни планове с изключение на плановете за пренос на данни.
С Европа 80 всички клиенти на мобилния оператор получават възможността да говорят 80 минути с фиксираните оператори в Европа и фиксираните и мобилните мрежи в САЩ и Канада. За този пакет клиентите заплащат допълнителен месечен абонамент от 5 лева и говорят само за 6 стотинки на минута.
Към фиксирани и мобилни мрежи в целия свят абонатите могат да говорят със Свят 30, като заплатят допълнителна такса от 10 лева към месечната си сметка. Така те получават 30 минути за разговори към мобилни и фиксирани оператори и говорят свободно само за 33 стотинки на минута. 
И двата пакета важат за бизнес клиенти и частни лица и са особено подходящи както за представители на бизнеса, които поддържат активни международни контакти, така и за хора, които искат да комуникират свободно със своите роднини и приятели, които живеят в други страни.
С новите пакети мобилният оператор на БТК отправя към своите клиенти най-конкурентното предложение за международни разговори на пазара. Офертата се отличава и с това, че неизразходваните минути се прехвърлят за следващия месец, а минималната продължителност на разговор, която се таксува, е 30 секунди.

Коментар