Namco обяви излизането на “Dead to Rights: Retribution” в Европа

NAMCO обяви европейската премиера на Dead to Rights: Retribution, основно преработена версия на продадената в няколко милиона копия криминална екшън поредица за Xbox 360 и PLAYSTATION 3, създадена от Volatile Games. Захвърляйки играчите в средата на зряла криминална драма в ролята на бившия полицай Джак Слейт и неговото куче Шадоу, играта предлага нови геймплей елементи, допринасящи за едно брутално екшън преживяване.
Връщайки ни в Грант Сити, някога процъфтяващ град затънал сега в престъпност, алчност и корупция, Dead to Rights: Retribution следва стъпките на бившия полицай Джак Слейт в борбата му да извади „на светло” сенчести фигури, които няма да се спрат пред нищо, за да упражнят смъртоносното си влияние над рушащия се метрополис. Dead to Rights: Retribution пресъздава оригинална история, обрисуваща ключови събития от живота на Джак Слейт, които са оформили характера му, в това число – как той и Шадоу се изправят като партньори срещу онези, които искат да унищожат града.
Представяйки иновативна нова хибридна бойна система, Dead to Rights: Retribution поставя целия боен потенциал на супер добре обучения, силно амбициран полицай в ръцете на играчите. Използвайте револвера си, за да елиминирате враговете си от разстояние, прикривайте се и стреляйте благодарение на новата бойна механика на играта. Можете да използвате човешки щитове, да крадете оръжия с помощта на специални обезвреждащи движения или да раздавате брутална справедливост от името на Джак. Вашият герой е еднакво смъртоносен в близък и далечен бой със своите комбота, ответни атаки и обезоръжавания, докато воюва с криминалните елементи на Грант Сити. В бедните крайни квартали и по опасните улици на града Джак ще се сблъска с различни безмилостни банди със свои уникални способности и боен стил, които ще изправят пред изпитание решението му да разкъса убийствената им хватка.
Смъртоносни поотделно, Джак и Шадоу са още по-страховити, когато се обединяват, за да победят скритите заплахи. В определени моменти от играта играчите ще поемат пълен контрол не само над Джак, но и над Шадоу, за да дебнат враговете или да достигат участъци от околната среда, които са недостижими за единия или другия герой. Изострените сетива на Шадоу го правят много полезен при откриването на нови заплахи или измъкването на враговете от техните укрития, за да може Джак да ги елиминира по-лесно.
Разработена от Volatile Games, Dead to Rights: Retribution ще бъде издадена в Европа за Xbox 360 и PLAYSTATION 3 през 2009.

Коментар