Globul влиза на пазара за широколентов достъп до интернет

Мобилният оператор Globul започва да предлага високоскоростен широколентов достъп до интернет на територията на цялата страна.
С въвеждане на Globul BizNet, компанията вече има пълен набор от потребителски телекомуникационни услуги, вкл. мобилна и фиксирана телефония и мобилен и широколентов достъп до интернет.
Globul ще предлага новата си услуга в партньорство с телекомите Spectrum Net и Net1. Първоначално, услугата ще бъде достъпна за корпоративните клиенти на оператора, като в близко бъдеще Globul ще предложи широколентов достъп до интернет и на своите частни абонати.
Globul BizNet поддържа сигурна интернет връзка с гарантирани скорости за национален трафик до 50 Mbps и до 10 Mbps за международен. Услугата се предлага с няколко различни пакета с месечни такси, започващи от 45 лв.
Услугата не изисква инсталиране на допълнително оборудване и заплащане на инсталационна такса.
Със старта на услугите за широколентов достъп до интернет, Globul вече предлага на своите клиенти пълната гама от телекомуникационни услуги. Правим поредната стъпка в развитието на своите интегрирани телекомуникационни решения”, коментира Харис Коцибос, главен изпълнителен директор на Globul.

Коментар