Първи стъпки в света на “Grey’s Anatomy”

Сиатълската болница „Grace” е изправена пред една от най-ужасните кризи в историята си. Дали тези събития ще решат съдбата на персонала и пациентите или пък вие?
Изживейте най-напрегнатите моменти на кризата в "Grey’s Anatomy" през очите, ръцете, умовете и сърцата на любимите си герои. Изправете се пред предизвикателството да се справяте със сложните взаимоотношения, да вземате трудни решения в живота и любовта и да извършвате сложни операции в същото време. „Grey’s Anatomy: The Video Game” пресъздава хората и местата, познати ни от една от най-популярните телевизионни поредици. Преживейте изцяло новата история, създадена от сценаристите и продуцентите на телевизионното шоу „Анатомията на Грей”.
Играта позволява истинско преживяване на света на болница „Grace” през очите на лекаря, чрез ръцете на хирурга, с ума на професионалиста и сърцето на романтика.
  • Играйте в ролята на звездите. За пръв път можете да се превъплътите в Меридит, Дерек, Кристина или който и да е друг любим ваш герой от лекарския екип, пресъздадени триизмерно на базата на телевизионните си първообрази. Вижте как лекарите от сиатълската болница „Grace” се справят с една от най-ужасните кризи в болничната история.
  • Променяйте фабулата. Оказвайте влияние на диалога между героите и вземайте критични решения, които ще предрешат изхода от кризата и положението на болницата.
  • Извършвайте операции. Използвайте Wii Remote™, писалката на Nintendo DS или компютърната мишка, за да извършвате сложни хирургични операции, докато се борите със ситуации на живот и смърт в операционната зала.
  • Достъпен геймплей. Приятен интерфейс и иновативен геймплей за Wii, Nintendo DS и PC.

Коментар