XIDU PhilPad – „две в едно” със страхотен екран

XIDU PhilPad е направен така, че да го използвате еднакво удобно и като ноутбук, и като таблет

Хибридните компютри от типа „две в едно”, съчетаващи умело ноутбук и таблет, са най-динамичният сегмент от пазара, наред с геймърските конфигурации. Тези устройства са леки и удобни за носене и използване в най-различни сценарий, вкл. за работа и забавление.

Интересен „две в едно” хибрид на много достъпна цена предлага компанията XIDU в онлайн магазина AliExpress. Моделът XIDU PhilPad е гъвкав в начините на използване, има достатъчно голяма производителност за ежедневните приложения, разполага с модерни интерфейси, издръжлива батерия за продължителна автономна работа и предварително инсталирана операционна система Windows 10.

XIDU PhilPad се доставя в комплект с присъединяема клавиатура с магнитен механизъм

Гъвкав дизайн

Конструкцията на хибрида е направена така, че да го използвате еднакво удобно и като ноутбук, и като таблет, с лесно преобразуване между двата формата. За целта са предвидени магнитна док клавиатура, която се присъединява към системния блок с дисплея, и регулируема поставка, на която се опира компютърът. По този начин можете да работите или да се забавлявате с игри и видео удобно, на всяко място. В ролята на таблет, устройството тежи 0,99 кг, а с присъединена клавиатура теглото е 1,72 кг.

Страхотен екран

Дисплеят несъмнено е най-впечатляващият компонент на XIDU PhilPad. Той е 13,3-инчов (за мнозина това е идеалният размер за мобилен компютър) с много висока 2К резолюция, или 2560×1440 пиксела, докато повечето от останалите подобни ноутбуци се ограничават до FHD и дори по-ниска. Освен това екранът е сензорен, с 10-точков IPS панел, който показва ярки, „живи” и отчетливи изображения от почти всеки ъгъл на гледане (в обхват от 178 градуса).

XIDU PhilPad идва с регулируема поставка за по-удобно използване, двубандов Wi-Fi и Bluetooth 4.0

Процесор и памет

„Две в едно” устройството разчита на икономичен и същевременно достатъчно производителен процесор за безпроблемно използване на компютъра за обичайните приложения – сърфиране в интернет, работа с документи, игри, музика и видео. Четириядреният Intel N3350 (Apollo Lake) работи на тактова честота до 2,4GHz, допълнен от графичен блок Intel HD от девето поколение, 6GB оперативна памет LPDDR3 и 64/128GB постоянна памет eMMC.

Издръжлива батерия

Икономичният хардуер и мощната литиево-полимерна батерия на XIDU PhilPad осигуряват продължително време за автономна работа на компютъра. Според спецификациите на производителя, хибридът може да издържи 8 часа работа с едно зареждане на батерията, която има капацитет 10 000 милиаперчаса.

XIDU PhilPad издържа до 8 часа работа с едно зареждане на батерията

Съвременни интерфейси

Хибридният компютър разполага с отлични комуникационни възможности. В него са вградени двубандов Wi-Fi модул (2,4G и 5,0G) за връзка с интернет и безжичен модул Bluetooth 4,0 за „общуване” със съвместими устройства в близост. Налични са още реверсивен порт USB Type-C, два порта USB 3.0, стандартно 3,5-мм гнездо за слушалки и слот за micro SD карти памет. Ще откриете също две камери – предна 2,0MP и задна 5,0MP, както и два говорителя по 1W.

Можете да купите този атрактивен „две в едно” компютър тук: XIDU PhilPad – на крайна цена от $366,39 в онлайн магазина AliExpress, като се възползвате от купон за отстъпка: $10 автоматично при покупки над $200 и още $10 с купон, който търговецът предоставя при покупка над $250.

Коментар