Adata HD770G – първи в света външен HDD с RGB подсветка

Освен красив, външният HDD на Adata е и изключително сигурен (снимка: Adata)

Тайванската компания Adata Technology обяви нов модел външен твърд диск HD770G, в който е интегрирано за първи път RGB осветление. Освен красив, дискът е и изключително сигурен, покривайки стандарта IP68 за водо- и прахоустойчивост, в комбинация с противошокова защита от най-висок клас.

Спортната визия на HD770G и включените RGB подсветки в двата края, както и специалният „перфориран” дизайн с пулсиращи светлини в средата придават уникално излъчване на устройството и го отличават от всички останали продукти на пазара.

HD770G не само покрива, но и надскача изискванията на IP68, като може да издържи на потапяне във вода до 120 минути на дълбочина до 2 метра. Дискът разполага с патентован дизайн, който защитава порта от проникване на течности, устойчива трислойна конструкция със силиконова обвивка и здрава буферна част, която поема ударите.

Спортният дизайн на Adata HD770G го отличава от всички останали продукти на пазара (снимка: Adata)

От компанията производител са добавили и AES 256-битово криптиране на информацията за още по-висока степен на софтуерна защита. Външният твърд диск HD770G ще се предлага с капацитет от 1TB и 2TB и избор между червен и черен цвят.

Коментар