TP-Link M7350 – мобилен рутер за 150Mbps даунлоуд

TP-Link M7350 позволява стрийминг на онлайн филми без прекъсване със скорости на сваляне до 150 Mbps (снимка: TP-Link)

Дългото пътуване и почивката в отдалечена дестинация през лятото могат да бъдат още по-приятни, ако по всяко време можем да гледаме хубави филми или да се забавляваме с игри заедно с приятелите или семейството.

В много случаи обаче това не е възможно, поради липсата на достъпен интернет в хотела, стаята за гости или на къмпинга. Удачно решение в този случай е мобилният рутер, с който можем да си подисгурим достъп до интернет за цялата компания. Той разпределя мобилния 4G интернет към всяко Wi-Fi устройство, свързано към него.

Моделът TP-Link M7350 преодолява ограниченията, като поддържа най-новото поколение 4G LTE мрежи и позволява стрийминг на онлайн филми без прекъсване със скорости на сваляне до 150 Mbps.

TP-Link M7350 e компактен, лек и удобен за носене навсякъде (снимка: TP-Link)

Разбира се, ще можем да се възползваме от тези предимства, ако имаме мобилен план с голям обем данни и не сме в зона, където липсва покритие на мобилната мрежа. За щастие, 4G мрежите вече са всеобхватни, а през лятото някои телекоми дават сериозни бонуси за трафика.

Мобилният рутер на TP-Link разполага с батерия от 2000 мАч, която осигурява до 8 часа автономна работа. Управлението на устройството е интуитивно чрез мобилното приложение tpMiFi.

Коментар