Мобилен рутер на TP-Link тегли със 150Mbps

Към TP-Link M7350 могат да се свържат до 15 броя смартфони, таблети, лаптопи, мобилни конзоли и други Wi-Fi терминали

Към TP-Link M7350 могат да се свържат до 15 броя смартфони, таблети, лаптопи, мобилни конзоли и други Wi-Fi терминали

Портативен рутер TP-Link M7350 достига скорост за теглене до 150 Mbps в 4G мрежа и прави реалност мултиплейър изживяването на мобилно устройство. Моделът вече се предлага на българския пазар, съобщиха от мрежовия производител.

Мобилният рутер е лесен за използване – чрез поставяне на 4G SIM карта автоматично се създава гореща точка, към която може да се свържат смартфони, таблети, лаптопи, мобилни конзоли и други Wi-Fi терминали (общо до 15 устройства).

В резултат, потребителите на TP-Link M7350 могат да теглят най-нови актуализации само за секунди или да се наслажават на мултиплеър сесии без прекъсване с игри като Hearthstone или League of Legends.

Мощната батерия с капацитет 2550 мАч обезпечава интензивна работа на M7350 в продължение на 10 часа, а в режим на готовност – до 600 часа. За допълнителна гъвкавост и по-продължителна употреба, устройството може да се зарежда от лаптоп чрез кабел или с помощта на включения в комплекта адаптер.

В допълнение, TP-Link M7350 осигурява пространство за съхранение до 32GB чрез micro SD карта, като по този начин потребителите могат да споделят в Wi-Fi мрежата снимки, музика, филми и други видове файлове от картата.

Коментар