Super Productivity – помага при изпълнение на задачите

Интерфейсът по подразбиране Super Productivity е приятен, в синьо и бяло (екранна снимка: SuperProductivity)

В забързаното ежедневие често пропускаме някой ангажимент. Super Productivity е едно от тези приложения, които ни напомнят и помагат да се справим в срок с планираните задачи и проекти.

Програмата е лесна използване, въпреки че има много подробности в нея. На началната страница се намира празен списък, който очаква да бъде попълнен със задачи и проекти. Интерфейсът по подразбиране е приятен – в синьо и бяло, като цветът може да се промени от настройките, които се намират в горния десен ъгъл.

В Super Productivity можем да зададем за колко време трябва да изпълним всяка задача/проект. След като завършим всички ангажименти, долу вдясно точно под списъка ще трябва да натиснем бутона FINISH DAY, след което програмата ни пита как се чувстваме от свършената работа, колко качествено сме я свършили и т.н.

Super Productivity поддържа интеграция с Github и Jira (екранна снимка: SuperProductivity)

В случай, че забравите да завършите някоя задача/проект, точно над въпросите се появява надпис „wait I forgot something”, който ще ви върне обратно към списъка със задачи.

Super Productivity разполага също с фунцкии като Worklog и Metrics. Първата показва колко дни или месеци е отнело изпълнението на дадена задача и какъв обем работа сме свършили в даден ден. Metrics пък ви показва средностатистически колко задачи сте изпълнявали на ден, колко време сте почивали и т.н.

Освен цвета на интерфейса в настройките можете да промените работния език, но изборът е ограничен до най-популярните езици в света – английски, германски, френски, испански, арабски, китайски, руски и др.

Super Productivity информира колко ефективно е свършена дадена задача (екранна снимка: SuperProductivity)

В заключение, Super Productivity е лесен и интересен за използване инструмент, който ще ви помогне да организиране и изпълните списък със задачи и проекти. Предвидена е интеграция с Github и Jira.

Даунлоуд: Super Productivity

Коментар